141
Samsung Pixon12

Samsung Pixon12

141
SHARE

pixon mala

Snimi, pregledaj i podeli sa svima fotografije savršenog kvaliteta

Mobile divizija velikog korejskog proizvođača rešila je da još više učvrsti svoju, već dobru poziciju donoseći model s kamerom od 12 megapiksela. Pre nekoliko godina, fotoaparatom i telefon s kamerom mnogo su se razlikovali po kvalitetu slika. Pixon12 donosi velik napredak u ovom segmentu; slike s ovog uređaja mogu rame uz rame s onima urađenim na digitalnim aparatima point-and-click. Pixon12 je nastao na osnovu Samsungovih istraživanja i želje da se razvije revolucionarni proizvod, onaj koji će premašiti očekivanja kupaca.

SNIMI: Ovim telefonom možete lako i brzo snimiti fotografije jer ima poseban taster za brz pristup funkciji kamere. Kada je kamera uključena, možete usmeriti telefon i snimiti sliku jednako brzo kao današnjim digitalnim kamerama. Pixon12 smešta fotografije u memoriju tako brzo da narednu možete snimiti posle samo dve sekunde. Touch Auto Fokusom omogućava da kratak pritisak na taster za kameru pokrene fokusiranje željenog objekta, što nastavlja da radi čak i ako se objekat pomera. Funkcija Smart Auto omogućava da se podešavanja automatski promene u zavisnosti od objekta koji se slika, pozadine i trenutne količine svetlosti. Sve snimke napravljene ovim telefonom pokazivaćete prijateljima sa zadovoljstvom, jer savršenstvu doprinosi i ksenonski blic.

PREGLEDAJ: Kad završite snimanje, možete uživati u prikazu fotografija na AMOLED ekranu od 3,1 inča, koji, uz touch funkcionalnost, donosi i kontrast 10.000 : 1. Pixon12 omogućava vam i lak rad sa slikama. Moguće je i sortiranje po tagovima, po imenima fajlova, oceni slike i vremenu, pa dodatno možete grupisati slike te tako pregled i manipulisanje njima učiniti znatno lakšim.

PODELI SA SVIMA:
Zahvaljujući funkciji Samsung Share Pix, snimljene fotografije veoma je lako uploadovati na sajtove Social Network, poput Facebooka, Picasa, MySpacea, PhotoBucketa i Friendstera. Za povezivanje možete iskoristiti mogućnosti HUSPA (HighSpeed Uplink Packet Access), a ako ste blizu AP-a, možete upotrebiti ugrađen WiFi modul.

Samsung Pixon 12 je inovativan proizvod – oduševiće vas na prvi pogled i izazvati zavist među prijateljima. Da bi se stvari vratile u normalu, napravite savršenu zajedničku fotografiju i u njoj zajedno uživajte.

Kontakt: Roaming Electronics

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.