471
Pogledajte novi trejler za Fight Night Champion

Pogledajte novi trejler za Fight Night Champion

471
SHARE

EA obećava da je pred nama najbolja bokserska simulacija svih vremena, koja će lako nadmašiti odlični Fight Night 4.

Jedan od producenata igre pričao je o promenama u karijeru: “Legacy Mod je jedino mesto gde možete da kreirate boksera i krčite put ka vrhu, pokušavajući da postanete šampion, član bokserske kuće slavnih ili čak najbolji borac svih vremena”.

Razlike u odnosu na Fight Night Round 4 ćete primetiti već po ulasku u ring kao amater. U igri sada postoji autentična amaterska oprema i koristi se oficijalni način suđenja, što bi prvu godinu karijere trebalo da vam učini interesantnijom.

Sa druge strane, gromoglasno najavljivani Chamion mod zapravo je rađen kao dobar film. U ovom režimu, pratićete karijeru obećavajućeg boksera Andre Bishopa i njegov put ka vrhu, koji je osim borbama ispunjen i raznim događajima van ringa.

[youtube 7sN8iVSbnnk]

Andre je veliki bokserski talenat. On i njegov mlađi brat Raymond treniraju pod palicom Gusa Carisija. Gus je nekada trenirao njihovog oca, koji je i sam imao veliki potencijal. Andre ima ogroman potencijal, a njegov promoter DL McQueen želi da strogo kontroliše njegovu karijeru. Andre i Gus i nisu zainteresovani da sarađuju sa njim, pa se priča koncentriše na probleme koje Andre ima da bi postao veliki šampion.

Zvuči zanimljivo, a od 1. marta, moćićemo i da proverimo da li je igra zabavna kao što se čini da će da bude.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.