137
MobiBLU MP3 plejeri i na na

MobiBLU MP3 plejeri i na na

137
SHARE

MobiBLU plejeri su poznati po kvalitetu i malim dimenzijama a odnedavno se mogu naæi i na na¹em tr¾i¹tu zahvaljujuæi beogradskom Computer Landu. Na test nam je stigao MobiBLU Cube2 2GB Black i MobiBLU US2 2GB Silver.

 

MobiBlu Cube2 Black je opremljen memorijom od 2 GB a podr¾ava MP3, WMA, WMA DRM i OGG  muzièke formate kao i MSV (Video Clip file format konvertovan sa odgovarajuæim softverom iz WMV, MPG i ASF video formate. Ima OSD ekran od 65K boja, podr¾ava FM i voice recording opcije a tu je i ugraðena li-ion baterija koja se puni preko USB-a a dovoljno je jaka da napaja plejer 10 sati u audio i 5 sati u video modu. Meðutim, njegova glavna karakeristika je neverovatno male dimenzije pa je tako MobiBlu Cube2 jedva veæi od prsta.

MobiBlu US2 Silver takoðe ima 2 GB memorije i pripada klasi ultra-tankih MP3 plejera. Podr¾ava MP3, WMA, WMA DRM i OGG  muzièke formate kao i MSV video format. Ima velik OSD ekran od 65K boja kao i FM radio. Ima jaèu bateriju koja se puni preko USB 2.0 porta pa mo¾e da izdr¾i 14 sati u audio i 6 sati u video modu.

Kontakt: Pyramid Shop, Computer Land
MobiBLU Cube2 2GB Black: 97 evra
MobiBLU US2 2GB Silver: 109 evra

Podelite vaš glas sa drugima!


ŠTA VI MISLITE O OVOME?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
SHARE
Prethodni članakNovi Sony PlayStation Portable potvr
Naredni članakKa

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.