87
Assassin’s Creed za PC odlo

Assassin’s Creed za PC odlo

87
SHARE

Ubisoft je danas potvrdio da se datum izlaska PC verzije Assassin’s Creeda pomera za mesec april. Assassin’s Creed: Directors Cut, kako se zvanièno zove PC verzija, neæe izaæi 28. marta, kako je bilo planirano, veæ poèetkom aprila.

Ubisoft je objavio i koje su to èetiri nove vrste sakupljanja informacija (investigation types) koje æe se pojaviti u PC verziji igre Assassin’s Creed. To su Rooftop Race Challenge, gde æete juri¹ati od jednog do drugog dou¹nika u odreðenom vremenskom roku; Archer Assassination, eliminacija stra¾ara na krofu bez opa¾anja; Merchant Stand Destruction Challenge, u kojem treba da se otarasite plena va¹e mete; i Escort Challenge, gde vam je cilja da sprovedte ubicu do sigurnog mesta.

Po reèima Ubisofta, Asssasin’s Creed æe raditi mnogo “glaðe” na DirectX 10 grafièkim karticama. Igra æe podr¾avati Xbox 360 kontroler ali æete naravno moæi da igrate i sa mi¹em i tastaturom.

Ubisoft je objavio i par PC screenshotova:

Izvor: ScreenFun

1 KOMENTAR

  1. Assassin?s Creed za PC odlo¾en do aprila…

    Ubisoft je danas potvrdio da se datum izlaska PC verzije Assassin?s Creeda pomera za mesec april. Assassin?s Creed: Directors Cut, kako se zvanièno zove PC verzija, neæe izaæi 28. marta, kako je bilo planirano, veæ poèetkom aprila….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.