475
Mortal Kombat demo – naši utisci

Mortal Kombat demo – naši utisci

475
SHARE

Novi nastavak legendarnog borilačkog serijala ima sve što fanovi od njega očekuju, kao i snagu da privuče i nove igrače.

Mortal Kombat demo “težak” je oko 500 megabajta i u sebi sadrži četiri borca (Sub-Zero, Scorpion, Mileena i Johnny Cage) kao i dva nivoa – The Pit II odnosno Living Forest. Raduje nas što je razvojni tim odabrao upravo ovih četvoro likova, s obzirom da oni spadaju među najpopularnije borce Mortal Kombat univerzuma.

Za razliku od recimo Street Fightera IV, pa i gotovo svake druge borilačke igre, MK deluje savršeno lako za uhodavanje i ne tera vas da danima učite poteze boraca. Ukoliko ste igrali ranije nastavke, stvari će vam biti i dodatno olakšane jer se potezi praktično izvode na isti način kao nekad.

Čak će i stariji igrači, koji su MK poslednji put igrali pre više od 10 godina shvatiti da Sub-Zerovo bacanje leda, Scorpionovo koplje ili teleport rade na isti način kao nekad. A sve što bude radili izgleda zaista moćno i budi nostalgiju na doba kada je Mortal Kombat prosto harao. Naravno, igra ne pruža toliko mogućnosti kao pomenuti Street Fighter IV, ali opet vam ostavlja puno prostora da se konstantno usavršavate.

Osim specijalnim potezima i običnim udarcima, protivnicima možete oduzeti mnogo energije razornim kombo serijama, a tu su i novi X-Ray potezi, koji se aktiviraju kada se popuni posebna skala. Naravno, tu su i spektakularni fatality udarci ukoliko ste raspoloženi da protivnika dokrajčite na brutalan način.

Grafički elementi takođe doprinose pozitivnom utisku – obe pozadine izgledaju odlično, baš kao i dizajn likova, a nismo primetili ni bilo kakva usporenja ili druge tehničke probleme. Do izlaska MK ostalo je još mesec dana a mi ga već nestrpljivo isčekujemo!

Detaljnu najavu za Mortal Kombat možete pročitati u novom broju ScreenFuna koji je na kioscima od 15. marta.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.