453
Kad je Tesla sreo Brada Pitta: Dark Void spaja nespojivo

Kad je Tesla sreo Brada Pitta: Dark Void spaja nespojivo

453
SHARE

Ko bi rekao da će video igre spojiti ova dva čoveka? Nikolu Teslu, velikog naučnika, i Brada Pitta, poznatog holivudskog glumca. Naime, Nikola Tesla će u igri Dark Void biti Non-player Character (NPC), koji će čovečanstvu pomoći da se izbori s novom pošasti – vanzemaljcima Watchersima, koji prete da pokore ljudsku civilizaciju.

Njegove ideje i izumi imaju vojnu svrhu, što znači da će vam arsenal biti sve samo ne standardan. S druge strane, glavni junak u igri je pilot teretnog broda Will. On će nakon pada u Bermudski trougao uleteti u portal koji će ga transportovati u paralelnu dimenziju, to jest pravo u poprište bitke s Watchersima.

E sad, pitate se vi, kakve sve to veze ima s mužem Angeline Jolie. Ima utoliko što je filmska kuća Plan B Entertainment, koja je u vlasništvu Brada Pitta, kupila prava za snimanje filma Dark Void. Poznati holivudski glumac produciraće igru, a najverovatnije i tumačiti glavnu ulogu – pilota Willa.

Dark Void biće akciona igra koju razvija Capcom, a trebalo bi da izađe 19. januara 2010. godine. Igra će se pojaviti paralelno za PC, PS3 i Xbox 360.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.