73
UEFA EURO 2008

UEFA EURO 2008

73
SHARE

Niste valjda pomislili da je EA zaboravio na ovaj naslov? Igra koja æe propratiti EURO 2008 doneæe 50 timova, meðu kojima nema na¹e reprezentacije koja se na¾alost nije kvalifikovala na ovaj evropski turnir koji æe se tokom juna odr¾ati u Austriji i ©vajcarskoj.

Igra æe doneti interesatan Captain Your Country mod koji æe igraèima omoguæiti da zaslu¾e da ponesu titulu selektora i dovede ih to titule. Igraèi æe takoðe moæi da slave na terenu putem interkativnih slavlja, ¹to æe doprineti boljoj atmosferi u igri.

Igru UEFA EURO 2008 pokretaæe isti engine koji je bio zadu¾en za FIFA 08 a zahvaljujuæi oficijelnoj licenci u igri æe se pojaviti svi pravi stadioni ali i igraèi sa svojim pravim imenima i prezimenima.

Igra æe biti dostupna od 11. aprila za PC, PS2, PS3, PSP i Xbox 360 dok Wii i DS verzije nisu planirane. UEFA EURO 2008 pojaviæe se i u verziji za mobilne telefone.

Izvor: ScreenFun

2 KOMENTARA

  1. ima nas 100% uvek ima svih reprezentacija bar u kvalifikacijama.
    pa cak i ako nasi ne daju neke licence onda ovi nece staviti prava imena al ce staviti reprezentaciju sto ne verujem da je slucaj jer se tu ne pita mnogo fudbalski savez srbije vec fifpro koji izdaje licence…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.