52
Nove igre na vidiku

Nove igre na vidiku

52
SHARE

 

Protekla nedelja donela je mnogobrojnih najave igara koje æemo poku¹ati da obuhvatimo ovim postom.

Square Enix je najavio RPG Last Remnant za PS3 i 360, Chocobo’s Mysterious Dungeon za Wii kao i Final Fantasy Dissidia za PSP.

Blade Interactive je najavio interesantnu akcionu-logièku igru Hydrophobia za PC, 360 i PS3 koja æe se pojaviti tokom 2008. godine.

Activision nam sprema Spider-Man: Friend or Foe kao i Star Wars Battlefront: Renegade Squadron za PSP koji æe izaæi ove zime a tu je i Guitar Hero: Rocks the 80s za PS2 koji æe se pojaviti na leto.

Funcom sprema novi MMO pod imenom The Secred World za PC i 360 a SEGA je potvdila Condemned 2 za PS3 i 360.

Sony Online Entertainment sprema ekspanziju Rise of Kunark za EverQuest II kao i igru zasnovanu na akcionoj komediji Kung Fu Hastle.

Codemasters Online Gaming osve¾ava sadr¾aj za Lord of the Rings Online sa Book 9: Evendim a THQ je konaèno potvrdio Saints Row 2 za 360 i PS3.

Microsoft je zakazao Project Sylpheed, Vampire Rain i Tenchu Z za 29. jun u Evropi a 1. juna oèekuje se izlazak potencijalno velikog hita Shadowrun za PC i 360.

Frontlines: Fuel of War za PC, PS3 i 360 je “skliznuo” u januar 2008. kao i Spore koji æe za PC izaæi tek na proleæe.

Tomb Raider: Anniversary æe u Evropi izaæi 1.juna za PC i PS2 dok æe PSP verzija biti naknadno izdata a Eidos nas je obavestio i da Mercury Meltdown Revolution izlazi 8. juna za Wii.

Ako ¾elite da testirate svoj DirectX10 hardver to æete moæi veæ 15. juna kada izlazi demo igre Lost Planet: Extreme Condition, a oni koji nisu uradili upgrade grafièke i instalirali Vistu postojaæe i DX9 verzija. Igra izlazi u junu.

 

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.