31
Guild Wars ekspanzija spremna za 31. avgust

Guild Wars ekspanzija spremna za 31. avgust

31
SHARE

NCsoft Evropa i ArenaNet su najavili izlazak igre Guild Wars: Eye of the North, prve ekspanzije za Guild Wars, (MMO igru za koju se ne plaæa pretplata) za 31. avgust 2007. godine.

Cena ekspanzije æe biti 34.99 evra (oèekuje se da cena za Srbiju bude ne¹to ni¾a) i moæi æe da se kupi u prodavnicama ¹riom Srbije, Evrope, kao i u internet prodavnicama kao ¹to je sajt PlayNC.com ili Guild Wars prodavnica kojoj se pristupa iz same igre.

Guild Wars: Eye of the North æe nastaviti da funkcioni¹e po proverenom modelu bez plaæanja meseène pretplate i doneæe mnoge nove saddr¾aje svim igraèima koji pored ekspanzije poseduju jednu od tri ranije izdate Guild Wars kampanje (Guild Wars Prophecies, Factions, ili Nightfall). Od izlaska prve kampanje, 2005. godine pa do danas, prodato je preko 3.5 miliona primeraka igre Guild Wars, ¹to ovaj naslov èini jednom od najpopularnijih online role-playing igara svih vremena. Prièa koju æe igraèi upoznati u ekspanziji Guild Wars: Eye of the North se nastavlja direktno na dogaðaje koji su èinili originalnu Guild Wars kampanju, a odvija se u ranije neotkrivenim delovima Tirije.

Ekspanzija æe se sastojati od mnogih noviteta specijalno dizajniranih za veterane Guild Wars-a, raèunajuæi tu 18 velikih laguma sastavljenih iz vi¹e nivoa, 150 novih ve¹tina podeljenih na svih 10 profesija koje igraèi mogu igrati, deset novih heroja, 40 novih kompleta oklopa, i jo¹ mnogo predmeta, oru¾ja i titula. Pored toga, mo¾ete posetiti i “Hall of Monuments”, kroz koji æe se igraè pripremiti da njegov novi lik u Guild Wars-u 2 nasledi dostignuæa koja su ostvarena igrajuæi Guild Wars, Factions, i Nightfall. “Guild Wars ima èast da ga igra jedna od najlojalnijih i najposveæenijih baza igraèa koje smo ikada videli, a Guild Wars: Eye of the North je na¹ naèin da se veteranima ove igre zahvalimo na tome, nagraðujuæi ih i dozvoljavajuæi im da svoje uspehe prenesu u buduænost serijala.” rekao je Jeff Strain, jedan od osnivaèa firme ArenaNet.

Za vi¹e informacija o serijalu Guild Wars posetite: eu.guildwars.com.

Podelite vaš glas sa drugima!


ŠTA VI MISLITE O OVOME?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
SHARE
Prethodni članakPu
Naredni članakE3 2007 spisak igara

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.