231
Garmin: black & white Nuvi 255c

Garmin: black & white Nuvi 255c

231
SHARE

nuvi-255_white_scgroute

GPS navigacija je postala deo i naše svakodnevice, zahvaljujući kvalitetnim kartama i sve većem izboru uređaja na tržištu. Snalaženje u prostoru i navigacija do odredišta više ne zavise od vozača, dovljno je izabrati destinaciju i pratiti uputstva iz malog uređaja koji se lako montira u svako vozilo.

“Za 200 metara skrenite desno…” tom ili nekom sličnom rečenicom će vas glas Danice Ilić, spikerke BBC-a, iz Garmin GPS uređaja pravilno dovesti do odredišta. Dovoljno je slušati uputstva, a u slučaju pogrešnog ili promašenog skretanja, uređaj će automatski preračunati novu rutu i dovesti vas do cilja.

glava_gornji_770pix

Garmin nas je početkom godine prijatno iznenadio novim GPS uređajima dizajniranim prevashodno za lepši pol. Nakon prošlogodišnje reklamne kampanje “Pink My Ride”, odnosno modela Nuvi 250 Pink, ove godine predstavljamo black & white modele Nuvi 255c sa posebno dizajniranom futrolom.

Uređaj je opremljen detaljnim mapama zapadne Evrope i Srbije i Crne Gore, a mogu mu se po potrebi dodati i detaljne mape okolnih zemalja. Jednostavna upotreba, softver i glas prevedni na srpski jezik, kao i vrhunski kvalitet uređaja i mapa garantuju da se više nikad nećete “izgubiti za volanom”.

Podelite vaš glas sa drugima!


ŠTA VI MISLITE O OVOME?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
SHARE
Prethodni članakNokia E65
Naredni članakModern Warfare 2 PC

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.