205
Ponovo o elektronskoj republci

Ponovo o elektronskoj republci

205
SHARE

Postaćemo najjači – ali virtualno

Igrača eRepublika ima baš puno i svi bi nešto da ga promovišu. Izgleda da su autori ove igre napravili dobar viralni momenat kad svi imaju potrebu da ga hvale kroz sve moguće izvore…

Poštovani Igore,
Siguran sam da si čuo za erepublik i eSrbiju. Čitajući Screenfun dobio sam ideju da ti pošaljem jedan e-mail u kome bih te pitao da li bi bilo moguće da eSrbija dobije svoje mesto u Screenfun-u? Time bi naravno najvise profitirala eSrbija dobijajući nove igrače i povećavajući svoju snagu a mesečni članak o eSrbiji bi mogao da bude veoma zanimljiv zahvaljujući autorima Screenfun-a i mnogobrojnim dešavanjima na erepublik-u.Naravno ova ideja je možda vec postojala i bila inicirana od nekog drugog igrača erepublika pa ste je odbacili iz nekog razloga ali sam ipak morao da budem siguran da eSrbija ne propusti jednu takvu priliku kao sto je reklamiranje u Screenfun-u. I eventualno ako bi objavili neki članak u Screenfun-u mogli biste da napomenete da je to bila moja ideja :)
Ako se nadaš da će neko nesto da vam plati za prostor u novinama od toga nema ništa :)
Pedja16

Dragi Peđa, od svojih 16 godina, postavićemo onda stvari na drugi način. Objavićemo u ScreenFunu tekst o eRepubliku i to onaj najbolji. Ovim putem otvaramo mali konkurs – ko napiše najbolji tekst o ovoj igri imaće priliku da mu tekst bude objavljen u časopisu. Fer? Spread the word!

 

Igor Conić
ScreenFun

gamingguru Koji komp da uzmem... kada pare nisu problem

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.