406
Koji komp da uzmem… kada pare nisu problem

Koji komp da uzmem… kada pare nisu problem

406
SHARE

Redovno mi dolaze pisma s pitanjem koji kompjuter da kupim? Koje komponente i koliko to košta. I, naravno, da s tom mašinom može pristojno da se igra.

Evo jednog takvog koje stiže od, kako on kaže, ludog Srbina.

Zdravo družino, prelazim na stvar: Odlučio sam da zamenim svoj sadašnji procesor kao i matičnu nekim novim, boljim… E sad, ja bi vas zamolio da mi vi predložite koji procesor i koju matičnu da kupim. Ali želim da taj procesor bude neki ultra, mega, giga brz, takođe sve ovo se odnosi i na matičnu. Znači zanemarite cenu, udrite po kvalitetu. Grafičku koju sada imam je N560 GTX Ti – Twin Frozr II/OC po mom mišljenju imam aždaju od grafičke sa velikm potencijalom za malo ozbiljniji overklok. Pa onda kontam da takvoj princezi nije mesto uz ovu matičnu i procesor. A vi drugovi, rekao sam vam, preporučite mi nešto što je stvarno dobro, moćno, pare zanemarite. Prijatan rad, uz ovo neprijatno vreme.
CrAzY SeRb

 

Dragi moj ludače, lepo je to kada pare nisu problem, a i meni je lakše da se bahatim s tuđim parama. Dakle, odlučio bih se svakako za Intela i to i7 2600K procesor koji košta oko 310 evra. Njega bismo utaknuli u Gigabajtovu matičnu ploču GA-X58A-UD3R koja iznosi negde oko 200 evra i to bi bila jedna skladna kombinacija koja bi radila kao švajcarski sat.

Kao što vidiš, nismo preterali. Komponente su još uvek u rasponu normalnih. Ako ti je sve ovo malo, kupi duplo pa jedan primerak pošalji ‘vamo. Može?

Igor Conić, ScreenFun

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.