95
Stigao Sony PlayStation 3

Stigao Sony PlayStation 3

95
SHARE

PlayStation 3 je zaista lep poklon za Novu godinu, zar ne? Eh, kada bi taj poklon mogao malo du¾e da se zadr¾i kod mene to bi bilo lepo. Naime, od novosadske firme GMC dobio sam na test jednu japansku verziju PlayStationa 3 pa æu vam u narednih par dana izneti svoje utiske koji æe biti sumirani u sledeæem broju ScreenFuna.

Za poèetak evo par slika:

PS3 u lepoj velikoj i te¹koj kutiji. Radi se o full verziji konzole sa HD-om od 60 GB.


Trojka zaista izgleda moæno kao monolit. Tu je i jedan be¾iæni sixaxis kontroler.

Da bi mogli da koristite gamepad svaki put prvo morate da pritisnete PlayStation dugme da bi se kontoler i konzola “uparili”. Proces traje dve sekunde a zavr¹en je onda kada crveno svetlo oznaèi redni broj kontrolera. U ovom sluèaju to je broj 1 od moguæa 4.

Gamepad je dosta lak¹i od Dual Shocka 2 i to pre svega zbog odsustva rumble funkcije ¹to u prevodu znaèi – gamepad na “trojci” ne vibrira! Ok, ali zato nema kabel i to je veoma zgodno. Stoga je gamepad opremljen Li-ion baterijom a po na¹em dosada¹njem testu mo¾e da izdr¾i preko ¹est rada. Puni se putem isporuèenog USB kabla koji mo¾ete ubosti u jedan od èetiri USB porta na PS3 ili u PC, svejedno.

Zanimljiv je novi PlayStation taster na Sixaxisu. Elem, on slu¾i ne samo da bi se kontroler upario sa konzolom nego da bi i otvorio sistemski meni u kojem mo¾ete assignujete port kontrolera (od 1 do 7), iskljuèite igru (i vratite se u meni), iskljuèite kontroler ili da iskljuèite konzolu.

Evo kako izgleda sistemski meni PlayStationa 3, razne opcije, igra Resistance Fall of Men kao i browser:

Podelite vaš glas sa drugima!


ŠTA VI MISLITE O OVOME?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
SHARE
Prethodni članakXbox 360: Sti
Naredni članakBravo ScreenFun #21

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.