367
Šta se desilo s Alexom Mercerom?

Šta se desilo s Alexom Mercerom?

367
SHARE

Prototype je akciona igra koja se veoma dobro primila na domaćim prostorima. Glavni konkurent mu je bio Infamous na Playstationu 3 ali pošto je to kod nas skup hobi, odnosno, u to vreme nije bio razbijen Ps3, Activisionov hit je lako odneo pobedu. Šta će biti ovog puta?

Prototype 2 i Infamous 2 su odavno najavljeni. Sonijeva ekskluziva nastavlja utabanim stazama međutim Activiosion unosi veliku promenu. Alex Mercer više nije glavni lik u igri! Hoće li biti sporedan? Ni to nije sigurno.

Novi baja: James Heller

Novi baja u Prototypu 2 zove se James Heller – tamnoputi junak koji ima zadatak da stane na put Alexu Merceru i virusu koji je zbrisao njegovu porodicu. Verovatno se pitate, zašto novi junak?

To smo i mi pitali momke iz Activisiona na sajmu igara Gamescom u Kelnu i odgovor nije tako jednostavan. Navodno, Alex Mercer nije bio jednostavna ličnost za identifikovanje. On je ponekad veoma miran i smiren a ponekad previše zao i nasilan. Alex je balansirao između negativca i pozitivca i igračima to, navodno, nije odgovaralo. Da li je to tačno? Šta vi kažete?

Znam samo da je Alex Mercer jedan od najtraženijih likova za postere i da se ScreenFun sa njegovim likom na naslovnoj strani prodao u rekordnom tiražu. U čemu je onda problem? Marketinški trik, možda? A ko će to znati! Znam samo da se Infamous 2 pravi po proverenom receptu i da s njim nema greške. A vi? Šta ćete vi da igrate?

Igor Conić
ScreenFun

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.