250
Šta će biti kad izađe Dota 2?

Šta će biti kad izađe Dota 2?

250
SHARE

Warcraft, Starcraft, CS, Dota. O čemu drugom pisari u u pismima? Evo još jednog karakerističnog pisma koje dobijam u poslednje vreme.Malo mi je pregorela kosa od farbanja, ali ću biti glavna faca u Dota 2

Ćao ScreenFune, kako ste? Evo upravo čitam vaš časopis sa brojem 71, i čitam pismo meseca. Imam da kažem nešto Peci. Peco, samo ti nastavi da igraš CS ;) Ja sam svoju vezu od gidinu dana okončao zbog Dote, al sad, posle dugog vremena sam našao devojku, i to u igraonici, i što je još bolje, i ona igra Dotu. Tako da, dragi moj Peco, batali se kuće, i pravac igraonica. Meni je, veruj mi lepo, DotA, devojka, igraona, sve u jednom ;)
Verujem da se redakcija smorila što čita ova “ljubavna” pisma, pa imam pitanje i za njih. Kada će više da izadje DotA 2? I šta mislite, oće li “Dotaši” tako lako preći sa Warcrafta na Starcraft? Ja mislim da će svi da ostanu uz dobri, stari Warcraft :)
Pozdrav od Tomasha :)

Dragi Tomash, dotaši ne mogu da dočekaju da izađe drugi deo njihove omiljene igre. Ali znaš li da Dotu 2 ne radi Blizzard? Biće to zanimljivo videti kako se ponašati kada izađe igra. Bojim se da će da lansiraju svo drvlje i kamenje koje im bude na raspolaganju ne zato što će igra biti loša već zato što će se razlikovati od originala. Tako ti to ide u nas. Malo smo čudni mi gejmeri.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.