282
Smrdljive čarape i ScreenFun

Smrdljive čarape i ScreenFun

282
SHARE

Dobio sam danas jedan email. Užasan! Moram odmah ovo da podelim s vama. Pročitajte za početak šta kaže Mihajlo i kakvu nam je sliku poslao:

E pa moj screenfune, ja sam na raspust posao spreman kao sto mozete videti ova slika uzima mesto pored mog kreveta, tu su naravno tegovi koji skupljaju prasinu, cisto da mi pod ne bude prljav, tu je i mp4 za slusanje muzike dok su na tv-u reklame, carape za kada je ladno i za kad amoram u wc, tu je i Lav tolstoj koji je tu, paa da budemo iskreninisam hteo da stavim vodu na prljav pod i narvno, najbolje sam ostavio za kraj, screenfun, na svakom mestu u svakom trenutku.
Puno pozdrava, iskreno vas Screenfunomanijak.

E dragi naš Screenfunomanijače, zar smo te tako učili. Tegove si zapostavio, čarape ti prljave, uši neočišćene, mp3, 4, 5 plejer bačen…. I da bi zabiberio priču do kraja, u svom tom smeću se na vrhu nalazi ScreenFun. Pa zar je tako nešto zaslužio!? Pozvaćemo mi tebi ovu novu komunalnu inspekciju pa nek oni vide u kakvim uslovima živi naš  magazin. Znaš li ti da je ScreenFun deo porodice, tvog unutrašnjeg bića i potrebe za životom, stvaranjem i oranjem? Al ajde, opraštamo ti. I uzmi, majke ti, neke tegove veće od po’ kile. Nemoj da se blamiraš.

Igor Conić
ScreenFun

3 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.