93
Sims 3 razotkrivanje 19. marta?

Sims 3 razotkrivanje 19. marta?

93
SHARE

U novembru 2006., EA je otkrio da je zapoèet rad na igri The Sims 3. Iako do sada nije bilo nikakvih detalja o samoj igri, sem da æe Simsi konaèno osvojiti i PlayStation 3 i Xbox 360, od 19. marta æemo izgleda znati mnogo vi¹e.

Na sajtu thesims3.ea.com pojavio se prepoznatljiv Sims dijamant sa brojkom 3 i informacijom da vi¹e detalja sledi 19. marta. Da se zaista radi o The Sims 3 naslovu govori i ESRB “Rating Pending” logo koji je “zadenut” na dnu stranice.

Sims 2 se, samo u Americi, prodao u skoro 5 miliona kopija na svim platformama zajedno sa svih 15 ekspanzija i add-onova. Po reèima EA, ukupan broj prodatih igara iz svih Sims delova ¹irom sveta iznosi 100 miliona igara od 1999. godine kada je serijal krenuo u prodaju.

Izvor: ScreenFun

1 KOMENTAR

  1. zanima me da li ce u SIMS 3 moci da se usisava i dali ce moci da se ves pere u ves masini?Bilo bi dobro da moze da se ide na roditeljski ili tako nesto i da se normalno krecu po gradu a ne da samo TAXijem mogu ici do odredjenog mesta , i bilo bi zanimljivo ako oni sami dok iramo te ljude mogu da zovnu nekoga telefonom i odu kod njega

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.