126
ScreenFun #40: avgust 2008.

ScreenFun #40: avgust 2008.

126
SHARE

Dok su se drugi odmarali, redakcija ScreenFuna je vredno radila na avgustovskom broju koji donosi puno toga zanimljivog za èitanje. Pre svega tu je preview igre Call of Duty World at War kao i preview treæeg dela najpopularnijeg arkadnog RPG-a – Diablo III.

Onima kojima se svideo Lego Indiana Jones, obradovaæe se previewu igre Lego Batman a za one koje zanimaju malo ozbiljnije stvari, pripremili smo èlanak o RPG hitovima koji treba da se pojave do kraja ove godine (Warhammer: Age of Reckoning, WoW: Wrath of Lich King, Fallout 3…). Takoðe, pripremili smo i specijal na pet strana o E3 sajmu gde smo proverili ¹ta nas èeka od igara u narednom periodu. Na tapetu su se na¹le igre kao ¹to su Wolfenstein, Far Cry 2, Fable II ili Crysis Warhead sa sve¾im screenshotovima.

Redakcija ScreenFuna posetila je Electronic Arts u San Francisku gde smo proverili da li je taèan podatak da zaposlene i pored WC-a èekaju konzole za igranje. Proverili smo i kako æe izgledati njihove igre Dragon Age: Origins i Dead Space.

U avgustvskom broju ScreenFuna na testu su se na¹le sledeæe igre: Baroque, Beijing 2008, Devil May Cry 4 za PC, Elements of Destruction, Family Ski, Growlanser: Heritage of War, Guitar Hero: Aerosmith, Hellboy: Science of Evil, Samurai Warriors 2, Sid Meier’s Civilization Revolution, Sillent Hill: Origins, So Blonde, Soul Bubbles, Spore: Creature Creator, Stronghold Extreme Edition, Summer Athletics, The Political Machine 2008 Top Spin 3.

Ako vas zanima kako æe izgledati novi film u Star Wars serijalu pod imenom Star Wars: Clone Wars ili ¾elite da proèitate ne¹to o povoljnim GeForce 9800 GT karticama, ScreenFun vam sve to nudi na jednom mestu.

ScreenFun i u ovom broju poklanja tri konzole: Sony PlayStation 2, Sony PSP i Nintendo Wii a tu je i poslednji deo mega-postera Devil May Cry 4. Takoðe, ScreenFun u saradnji sa Extreme CC organizuje nagradnu igru Battlefield: Bad Company u kojoj mo¾ete osvojite ekskluzivne majice, priveske i antristres bombe.

Bravo ScreenFun broj 40 je u prodaji od 9. avgusta na svim trafikama ¹irom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

2 KOMENTARA

  1. Wasuup sfun?Citajuci 39-i broj naisao sam na jedno pismo pod nazivom Brutalno na sudiju sto me odusevilo kad sam video da u nekim igricama mogu izvrsiti brutalan start na sudiju jer me ponekad sudija u PES 2008 toliko iznervira da poludim,a imam i nekoliko pitanja:
    1)Da li ce PES 2009 imati bolje sudije i gomane(posto su uzasno glupi)?
    2)Da li znate kakva ce biti igrica Tom Clancy’s HAWX(zato sto obozavam avione,a postoji malo igrica o njima)?
    3)Sta se vise isplati kupiti PS2 ili PSP?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.