79
ScreenFun #37: Maj 2008.

ScreenFun #37: Maj 2008.

79
SHARE

Majski broj ScreenFuna od¹tampan je u najvi¹e primeraka do sada – èak 35.000 za teritoriju Srbije! Svi èitaoci koji su imali problema sa nala¾enjem svog omiljenog magazina na trafikama, sada vi¹e ne bi trebali da imaju problema. Ali po¾urite da ga kupite, jer u njemu ima sva¹ta zanimljivo!

ScreenFun broj 37 donosi preview igre koja bi trebala da osvoji sve fanatike Ratova zvezda. Najavljujemo Star Wars The Force Unleashed i donosimo ekskluzivne screenshotove iz igre. Pored ovog sigurnog hita, proverili smo ¹ta mo¾emo da oèekujemo od Mercenaries 2 i heavy-metal igre Brutal Legend a na¹a poseta Eipix studiju iz Novog Sada izrodila je preview igre Pyroblazer a.k.a. Ultra Tubes.

Gran Turismo 5 Prologue stigao je u redakciju pa æete tako pored iscrpnog testa moæi da u¾ivate i u posteru za istoimenu igru. Od testova u novom ScreenFunu na¹li su se jo¹ i Assassin’s Creed Director’s Cut Edition, Dark Sector, Enemy Engaged, Everybody’s Golf: World Tour, Ford Racing: Off Road, Lost Empire: Immortals, Odin Sphere, Rainbow Six: Vegas 2, Red Baron Arcade, SEGA Superstar Tennis, Settlers VI: The Eastern Realm, Silverfall: Earth Awakening, Simon the Sorcerer 4, Sonic Riders: Zero Gravity, Super Smash Bros Brawl (sa posterom) i UEFA Euro 2008.

Od igara za mobilne telefone, opisali smo Turok, Prince of Persia Classic, Medieval: Total War Mobile, 5 Card Slingo i Gothic 3: The Beginning.

Sve one koji vole besplatne igre na internetu sigurno æe zanimati èlanak o Browser games a mi smo u moru igara izabrali najbolje za vas.

Ako ste u potrazi za zabavom u pokretu, donosimo vam specijalan èlanak o laptopovima za video igre a meðu testiranim modelima na¹li su se i MSI Gx610-X, Dell Inspiron 1525, Fujitsu-Siemens Amilo P, Alienware Area-51 M9750 i Toshiba Qosmio G40-12B.

Ukoliko ¾elite da prekratite malo vremena, isprobajte nas Psiho test i saznajte koji junak iz video igara èuèi u vama. Mo¾da niste ni sanjali da ste kombinacija Maria i Pacmana!

ScreenFun i u ovom broju poklanja tri konzole: Sony PlayStation 2, Sony PSP i Nintendo Wii a oni koji se malo potrude mogu osvojiti i originalne Ubisoft majice.

Bravo ScreenFun broj 37 je u prodaji od 10. maja na svim trafikama ¹irom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Podelite vaš glas sa drugima!


ŠTA VI MISLITE O OVOME?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
SHARE
Prethodni članakDoom 4 najavljen
Naredni članakPokrenut ScreenFun forum

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.