82
ScreenFun #33: Januar 2008.

ScreenFun #33: Januar 2008.

82
SHARE

Prvi broj ScreenFuna u novoj godini je pred vama! U novom broju donosimo retrospektivu prethodne godine sa progla¹enjem “Igre godine” kao i najboljih igara po platformama. Analizirali smo i koja je to najsme¹nija igra u 2007., koja nam je donela najbolji gameplay a koja igra je najveæi proma¹aj. Proverite!

ScreenFun broj 33 donosi preview èetiri potencijalne hit igre a to su Turok, koji krasi naslovu stranu, Bionic Commando, Midnight Club: Los Angeles i FIFA Street 3.

U januarskom ScreenFunu testirali smo èak 23 igre a to su po abecednom redu: Alarm for Cobra 11: Crash Time, Alvin and The Chipmunks, Asterix at the Olympic Games, Avencast: Rise of the Mage, Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3, Golden Compass, Helldorado, Juiced 2: Hot Import Nights, Kane & Lynch: Dead Men, Lucky Luke Go West, Mass Effect, Power Rangers: Super Legends, RTL Biathlon 2008, RTL Winter Sports 2008 Ultimate Challenge, SimCity SocietiesSoldier of Fortune: Payback, SunAge, Tabula Rasa, The Legend Of Spyro: The Eternal Night, Tony Hawk’s Proving GroundUncharted: Drake’s FortuneUniverse at War: Earth Assault i Viva Pinata koja je konaèno iza¹la i za PC.

Od igara za mobilne telefone testirali smo: Disney Dogs, Tibia, Assassin’s Creed i Urban Attack dok smo u rubrici Hardware “bacili pogled” na ATI Radeon HD 3800  i GeForce 8800GT grafièke kartice.

U novom broju naæi æete i predposlednji deo mega-postera Homera Simpsona a tu su i posteri za igre Mass Effect i Assassin’s Creed.

ScreenFun i u ovom broju poklanja dve konzole a to su Sony PlayStation 2 kao i Nintendo Wii. Uz malo truda one mogu postati va¹e!

Bravo ScreenFun broj 33 je u prodaji od 10. januara na svim trafikama ¹irom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Izvor: ScreenFun

Podelite vaš glas sa drugima!


ŠTA VI MISLITE O OVOME?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
SHARE
Prethodni članakBlu Ray za Xbox 360?
Naredni članakLara izlazi krajem 2008.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.