42
ScreenFun #29: Septembar 2007.

ScreenFun #29: Septembar 2007.

42
SHARE

Septembarski broj Bravo ScreenFuna donosi detaljan izve¹taj sa ovogodi¹njeg E3 sajma kao i previewove sledeæih igara: Call of Duty 4 (sa posterom), Enemy Territory: Quake Wars, The Eye of Judgement, Fable 2, Football Manager 2008, Hellgate: London, Legend: Hand of God, Mass Effect, Metal Gear Solid 4, MotoGP 07, Mythos, PES 2008, Soul Calibur IV, Super Mario Galaxy (sa posterom) i WWE Smackdown vs Raw 2008.

Novi ScreenFun donosi i test Bioshocka – najbolje igre koja je iza¹la u poslednje vreme i koja je sa ponosom ponela titulu ScreenFun Award. Od testova igara tu su i: Blue Dragon, Guitar Hero: Rock the 80s, Loki, Madden 08, Nascar 08 i Stuntman: Ignition.

Od ovog broja poèeli smo da objavljujemo mega poster Homera Simpsona iz ¹est delova, pa ako volite ovog junaka iz Springfielda spremite makaze i lepak.

ScreenFun broj 29 donosi i pregled najnovijih igara za mobilne telefone (Simpsons, Biorhytm, 3D Burning Tires) kao i èlanak o grebovanju internet radio stanica.

GMC vam i u ovom broju poklanja PlayStation 2 a Computer Land tri originalne igre iz njihove ponude. I ovog puta “pismo meseca” nagraðujemo ScreenFun majicom.

Bravo ScreenFun broj 29 je u prodaji od 10. septembra na svim trafikama ¹irom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.