83
Novi GTA IV detalji

Novi GTA IV detalji

83
SHARE

Osnivaè Rockstara Dan Houser izneo je neke nove detalje o igri Grand Theft Auto IV koja treba da se pojavi u oktobru za Xbox 360 i PlayStation 3 a kasnije i za PC.

Kao ¹to se moglo videti u trejleru, radnja igre æe se de¹avati u Liberty Cityju (New York) u sada¹njem vremenu a glavni junak æe biti Niko Bellic – imigrant u potrazi za “amerièkim snom”. Poèetne misije izdavaæe mu njegov roðak Roman, koji æe ujedno i biti prvi kontakt u Velikoj jabuci. Ono ¹to æe se dosta razlikovati u odnosu na pro¹li deo je interakcija sa drugim likovima u igri. Od sada æete sami moæi da birate koji kontakt æete pozvati telefonom (a ne oni vas) i zakazivati viðanja kao i odabir misija.

New York æe biti podeljen u vi¹e oblasti pa æe se tako Brooklyn zvati Broker, Manhattan je sada Algonquin, Queens æe biti Dukes, Bronx je Brohan a New Jersey je preimenovan u Alderney.

NPC-ovi u GTAIV æe biti daleko inteligentniji pa æe se sada oni meðusobno razgovarati i raditi razne dnevne poslove a pritom æe i izgledati daleko detaljnije.

Veliki napori se ula¾u da i audio komponenta igre bude na visokom nivou ¹to se i oèekuje od GTA serijala. Ipak, poznatih holivudskih faca neæe biti, ali Rockstar tra¾i nova i talentovana lica koja æe se pozajmljivati glasove i voditi programe na radio stanicama.

Tehnièki, PS3 i 360 verzija æe biti identiène bez loading ekrana kada se jednom igra uèita, s tim ¹to æe 360 verzija ponuditi ekskluzivan download sadr¾aj. S druge strane PS3 verzija æe verovatno donseti na startu vi¹e sadr¾aja iskori¹tavajuæi veliki potencijal Blu-Ray diska.

5 KOMENTARA

  1. Hvala vam na ovom komentaru!!! Da li mi mozete reci kada bi se mogla pojavti PC verzija.
    igra je svtarno uradjena naj,naj i jedva cekam da se pojavi u prodaji! Molim vas javite mi ako bude kakvih nviteta o igri.Hvala i cao

  2. zdravo svima ja sam 1 od igraca GTA igrice .
    igra je dobra ..voleo bi kad bi mi poslali novi cd GTA ..interesuje me kako sejavite kad bude bio u prodaji novi CD GTA…..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.