65
Novi broj magazina ScreenFun: februar 2008.

Novi broj magazina ScreenFun: februar 2008.

65
SHARE

Ako ste ljubitelj Lare Croft, onda imate puno razloga da nabavite najnoviji broj magazina ScreenFun. U februarskom broju donosimo preview igre Tomb Raider: Underworld na èak pet strana a tu je i novi poster poznate heroine.

Februarski broj ScreenFuna donosi poseban èlanak “Hit prognoza” u kojem prognoziramo koje igre æe obele¾iti 2008. godinu. Analizirali smo igre za sve igraèke platforme i proverili koje su to skriveni hitovi koji nas mogu prijatno iznenaditi.

U broju #34 donosimo i previewove sledeæih igara: Ghostbusters, Top Spin 3, Spore, Sacred 2, The Spiderwick Chronicles, Drakensang: The Dark Eye i potencijalno velikog hita Prototype.

U februarskom broju ScreenFuna na¹li su se sledeæi testovi igara: Burnout Paradise (sa posterom), Manhunt 2, Monster Jam, High School Musical: Sing it, Poker 2 World Championship, World Series of Poker 2008, Sherlock Holmes vs Arsene Lupin, Sinking Island, Speedball 2: Tournament i The Legend of Zelda: Phantom Hourglass koja je zaslu¾eno ponela ScreenFun Award titulu.

Od igara za mobilne telefone osvrnuli smo se na hitove kao ¹to su: Beowulf, Tetris Mania, Vampires Dawn, Block’d, Rayman 3 i Lego Escape.

Novi broj donosi u èlanku “Pimp my PC” savete kako da tjunirate svoje kuæi¹te a na testu se na¹ao i hardver kao ¹to je LG L246WH monitor, Nokia N82, Verbatim eksterni diskovi kao i Xpert Vision 8800GT grafièke kartice.

Februarski broj ScreenFuna donosi i ¹esti, poslednji, deo mega-postera Homera Simpsona pa od marta poèinjemo da objavljujemo novi mega-poster po va¹em izboru.

U rubrici Trix naæi æete cheatove za sledeæe igre: NfS: Pro Street, Gears of War, Manhunt 2, Avencast i Dawn of War: Soulstrom.

ScreenFun i u ovom broju poklanja dve konzole a to su Sony PlayStation 2 kao i Nintendo Wii. Uz malo truda one mogu postati va¹e!

Bravo ScreenFun broj 34 je u prodaji od 9. februara na svim trafikama ¹irom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Vi¹e na www.color.co.yu/screenfun

 

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.