281
Novi broj magazina Bravo ScreenFun

Novi broj magazina Bravo ScreenFun

281
SHARE

Aprilski broj Bravo ScreenFuna je iza¹ao a u njemu mo¾ete naæi test èak 19 igara meðu kojima pre svega izdvajamo opis fenomenalne strategije Command&Conquer 3: Tiberium Wars kao i nastavak Kratosove avanture God of War 2 za kojeg æete dobiti i poster. Od ostalih igara tu su: AlienShooter: Vengeance, Burnout Dominator, GTA Vice City Stories (sa posterom), Infernal, Maelstrom, Motorstorm, Resident Evil 4, S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 2, Silverfall, Test Drive United, Titan Quest: Immortal Throne, TMNT, Tortuga Two Treasures, Trackmania Unlimited, UEFA Champions League 2006-2007 i Virtua Tennis 3.

Za sve koji nameravaju da kupe PlayStation 3 razotkrivamo 15 dilema u vezi ove konzole. Da li vam je potreban HD televizor, koje su promene na gamepadu, koliko ko¹ta online PS3 servis – sve su pitanja na koja æete naæi odgovor u ScreenFunu.
Ukoliko volite da posmatrate planetu sa Google Earthom, u posebnom èlanku objavljujemo najinteresantnije pluginove za ovaj popularni virtuelni globus.
Svi koji ¾ele da ulep¹aju svoj desktop to mogu da uèine sa Widgetima i mi u ovom ScreenFunu predstavljamo najbolje iz bogate Yahoo! Widget galerije.
Ako vas interesuje koji mobilni telefoni æe obele¾iti ovu godinu pogledajte specijalni izve¹taj sa 3GSM sajma u Barseloni i saznajte koji su novi trendovi poznatih proizvoðaèa.
Ukoliko ne mo¾ete da se odluèite koju vrstu MP3 plejera da kupite, uradite kratki ScreenFun psihotest i saznajte da li je za vas moæni iPod, skromni plejer ili æe èak i mobilni telefon “odraditi posao”.
Blu-Ray ili HD-DVD? Koje su razlike? ©ta je bolje a ¹ta je skuplje? Saznajte sve prednosti i mane novih standarda.
U Trix sekciji naæi æete cheatove sa sledeæe igre: Supreme Commander, Titan Quest: Immortal Throne, Infernal, S.T.A.K.L.E.R. i Bully.
Bravo ScreenFun broj 24 je u prodaji od 10. aprila na svim trafikama ¹irom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

1 KOMENTAR

  1. zelim da naglasim da navijam sa saru jovanovic ona mi je favorit u prvom glasu srbije i zelim da ona pobedi i neka pobedi volim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sarooooooooooooooooooooooo jovanoviccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeloveeeeeeeeeeeeeeeeloveeeeeeeeeeeeeeee

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.