199
Novi broj magazina Bravo ScreenFun

Novi broj magazina Bravo ScreenFun

199
SHARE
Majski Bravo ScreenFun broj 25 donosi puno zanimljivih tekstova a tu je pre svega preview buduæeg RPG-a koji puno obeæava: Sacred 2: Fallen Angel! Proverili smo za vas i ¹ta mo¾ete da oèekujete od Mass Effect igre koja æe biti me¹avina KotoR-a i first-person shootera kao i skejterske igre koja se zove, jednostavno, Skate a treba da skine Tony Hawka sa trona.
Od testova igara u majskom ScreenFunu naæi æete: Spider-Man 3 (sa posterom), Elder Scrolls IV: Shivering Isles, Ancient Wars: Sparta, Spellforce 2: Dragon Storm, Armed Assault, Capcom Puzzle World, Dawn of Magic, Def Jam: Icon, Formula One Championship Edition (sa posterom), Ghost Recon Advanced Warfighter 2, Medal Of Honor: Vanguard, Meet the Robinsons, Metal Gear Solid: Portable Ops, Metal Slug: Anthology, NBA Street Homecourt, Ridge Racer 7, Sid Meiers Pirates!, Sonic and the Secret Rings, Virtua Fighter 5 kao i opis 10 najboljih Xbox Live Arcade igara meðu kojima su i Geometry Wars, Worms, Lumines i ostale.
Testirali smo za vas najbolje servise za upload fajlova kao i komune na kojima mo¾ete upoznati nove prijatelje.
Prenosimo vam najzanimljivije detalje sa ovogodi¹njeg CeBita a osvrnli smo se i na novu interesantnu karticu iz nVidije GeForce 8600 GTS koja bi trebala da spusti DirectX 10 u mase. Tu je takoðe i pregled najnovijih touch-screen mobilnih telefona.
Ako vas zanima kako preæi Half-Life za manje od sat vremena ili zavr¹iti Super Mario Bros. za 5 minuta proèitajte èlanak o Speedrunerima – igraèima kojima je jedini cilj zavr¹iti igru u ¹to kraæem vremenskom roku. Takmièite se i vi!
Kao i do sada najsreænijim èitaocima poklanjamo Sony PlayStation 2, ScreenFun majice, pretplatu na èasopis kao i treæi deo mega-postera Lare Croft!
Bravo ScreenFun broj 25 je u prodaji od 11. maja na svim trafikama ¹irom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.