822
Novi broj

Novi broj

822
SHARE

Bravo ScreenFun #22Februarski broj Bravo ScreenFuna je konaèno iza¹ao a u njemu æete naæi retrospektivu prethodne godine sa progla¹enjem “Igre godine 2006″ i analizu 2007. godine na osam strana meðu kojima su: God of War 2, Crysis, UT3, DMC4, Assasin’s Creed, Spore, Bioshock, MGS4, Halo 3, Quake Wars, S.T.A.L.K.E.R., Virtua Fighter 5, Turok itd.

Novi broj ScreenFuna donosi preview igre Command&Conquer: Tiberium Wars sa istrorijatom uspeha ovog uspe¹nog serijala a bacili smo pogled i na roðendanski poklon za desetogodi¹njicu pojave Lare Croft – Tomb Raider: Anniversary.

Najpopularnija MMO igra World of Warcraft je dobila svoju ekspanziju The Burning Crusade a mi pored detaljnog opisa na tri strane i postera donosimo i veliku nagradnu igru u kojoj mo¾ete osvojiti WoW:BC Collectors Edition originalne igre kao i WoW: BC majice!

U novom ScreenFunu su se od ostalih testova na¹le i igre: Lost Planet, Arthur And The Invisibles, Gears of War (sa posterom), Race – The WTCC Game, Rayman Raving Rabbids, Resistance: Fall of Men (prvi opis igre za PlayStation 3), Viva Pinata, Wario Ware: Smooth Moves, Yoshi’s Island DS, Brothers in Arms: D-Day i Sonic Rivals.

Od zanimljivih èlanaka u ScreenFunu izdvajamo i onaj kako ubrzati postojeæi raèunar ali i tekst o otkaèenim junacima iz video igara kao ¹to su npr. Mokujin, Raz i Mr. Moskeeto. Poseban deo posvetili smo uspehu iPoda od njegovih samih poèetaka 2001. godine pa sve do danas. Ukoliko planirate da kupite mobilni telefon, za vas smo testirali aparate ispod 200 evra u kojima æete verovatno naæi onaj koji vama le¾i najbolje.

Februarsko izdanje ScreenFuna donosi i specijalnu reporta¾u iz Rusije u kojoj mo¾ete saznati kako Rusi nabavljaju pirate i za¹to ubacuju dodatni eksplicitan sadr¾aj u igre za Zapada. Posebnu pa¾nju posvetili smo i o muzici u igrama pa smo istra¾ili ko je komponuje i gde mo¾e da se nabavi.

Trix sekcija donosi cheatove za igre: Marvel Ultimate Aliance, Tony Hawk’s Project 8, Need for Speed: Carbon za PS2 i Xbox.

Bravo ScreenFun broj 22 je u prodaji od 10. februara na svim trafikama ¹irom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Podelite vaš glas sa drugima!


ŠTA VI MISLITE O OVOME?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
SHARE
Prethodni članakCrysis
Naredni članakNintendo Wii na delu

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.