43
NCsoft lansira novu eru u igri Lineage II

NCsoft lansira novu eru u igri Lineage II

43
SHARE

 

NCsoft Europe je 13. aprila pustio u rad servere sa najnovijim dodatkom za Lineage II – Interludeom. Ova ekspanzija je sledeæi korak u evoluciji igre i slu¾i kao most izmeðu dva poglavlja – upravo zavr¹enog “Chaotic Chronicle” i sledeæeg “Chaotic Throne”. Ovu ekspanziju besplatno mogu preuzeti svi pretplatnici. 

Interlude je ekspanzija koja nudi veliki izbor novih izazova igraèima, raèunajuæi tu i novo ostrvo (Primeval Isle) koje je dom mnogim stvorenjima koja se prvi put pojavljuju u igri. Meðu njima su Wild Strideri, Pachycephalosaurusi i smrtonosni Tyrannosaurus Rex. Primeval Isle je lepa zona, bogata rastinjem, ali je i zahtevna sa igraèke strane, i nikako nije za one koji nisu spremni na velièanstven izazov. Da bi igraè zagospodario zverima na ovom ostrvu, moraæe da razvije nove strategije, ali i da usko saraðuje sa drugim igraèima ili èlanovima svog klana. 

Jedno od najveæih unapreðenja kod igre za jednog igraèa je novi sistem duela, kojim æe biti moguæe izazivati prijatelje u bitke 1 na 1 ili u grupne okr¹aje. Dueli slu¾e da bi igraèi u praksi lak¹e isprobali svoje likove, u tome najvi¹e poma¾e èinjenica ¹to u Lineagu II ne postoje kazne za poraze u duelima, dodatno poma¾e svima koji ¾ele ne¹to da isprobaju kod lika kojim igraju. 

Zajedno sa pu¹tanjem Interludea u rad, NCsoft Europe izdaje i novu verziju igre za prodavnice. Lineage II: The Chaotic Throne – Interlude æe u kutiji sadr¾ati i 15-dnevnu karticu, ¹to je idealno re¹enje za igraèe bez kreditne kartice, a vreme za besplatno igranje se di¾e na 45 dana. Za sve koji ¾ele da isprobaju Lineage II, probna verzija Interludea se mo¾e naæi na novom sajtu – http://eu.lineage2.com 

Podelite vaš glas sa drugima!


ŠTA VI MISLITE O OVOME?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
SHARE
Prethodni članakZapo
Naredni članakSti

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.