67
Mafia 2 u pripremi?

Mafia 2 u pripremi?

67
SHARE

Sudeæi po sajtu Tiscali Games, Take-Two radi na igri Mafia 2 – nastavku popularne igre iz 2002. godine. Igra je primeæena na listingu za sajam Games Convection u Lajpcigu gde bi trebao da se pojavi promotivni trejler.

Ovo nije prvi put da se za izlazak neke igre sazna iz listinga poznatog pod imenom Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle (USK) a poslednji primer za to je ekspanzija World of Warcraft: Wrath of the Lich King. Iako Take-Two nije potvrdio da radi na Mafiji 2, vrlo je verovatno da se nastavak sprema.

Mafia je osvojila igraèe i kritiku kombinovanjem GTA gameplaya i klasiène akcije iz treæeg lica sa radnjom sme¹tenom u tridesete godine pro¹log veka i mafija¹ima u glavnoj ulozi. Mafia je 2004. godine iza¹la i za PlayStation 2 i za Xbox ali konverzija nije nai¹la na veliki uspeh.

2 KOMENTARA

  1. Konacno ….. taj nastavak se mnogo cekao …. ja sam jedan od mnogoih ljubitelja mafie i jedva cekam da izadje ….. da li se zna kada ce to otprilike biti ???

  2. I ja jedva èekam da izaðe mafia 2. Po¹to sam Mafiu 1 uzdu¾ i popreko savlado. Preveo na srpski jezik, ubacivao kola, modove i jos milione drugih kombinacija i moguænosti editovanja mafie.
    Èuo sam da za Mafiu 2 treba 2GB RAM memorije da bi optimalno i zadovoljavajuæe radila. Mislim treba dobra ma¹ina od kompjutera da bi se pokrenula, a treba da ga i dobijem. Za Du¹ana: Prema nekim saznanjima oèekuje se da doðe 2008 u periodu izmeðu marta i avgusta. Pre 2008 sigurno neæe doæi, ali ja optimistièki sebe te¹im da doðe ili u januaru ili u februaru ali sumnjam.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.