68
Logitechova oprema spremna za evropsku promociju PlayStationa 3

Logitechova oprema spremna za evropsku promociju PlayStationa 3

68
SHARE

Logitech je danas na sajmu CeBIT najavio da æe podr¾ati Evropsku premijeru Playstation 3 konzole linijom proizvoda koji ukljuèuju i novi Logitech Cordless Precision igraèki kontroler, Logitech ChillStream igraèki kontroler, Logitech HDMI kabl i Logitech USB slu¹alice za Playstation. Svi navedeni proizvodi dizajnirani su sa ciljem da pobolj¹aju do¾ivljaj igranja na novoj Sonijevoj igraèkoj platformi.

Logitech Cordless Precision Controller za Playstation 3

Logitech Cordless Precision Controller for Playstation 3 predstavlja povoljan be¾ièni igraèki kontroler zasnovan na tehnologiji ”2.4 GHz Cordless Freedom” koja obezbeðuje preciznu kontrolu u dometu od 9 metara bez ka¹njenja. Uz Logitech priznati zaobljeni D-Pad oblik, Logitech Cordless Precision Controller za Playstation 3 je veoma precizan uz nisko vreme odziva. Napredne tehnike za smanjenje potro¹nje omoguæavaju igraèima igranje znatno du¾e od 150 èasova sa samo jednim kompletom od dve AA baterije. Logitech Cordless Precision Controller za Playstation 3 æe biti dostupan u Evropi paralelno sa Evropskom premijerom Sonijeve konzole u martu. Preporuèena maloprodajna cena iznosi 44.99 EUR.
Logitech ChillStream Controller za Playstation 3

predstavlja povoljan be¾ièni igraèki kontroler zasnovan na tehnologiji ”2.4 GHz Cordless Freedom” koja obezbeðuje preciznu kontrolu u dometu od 9 metara bez ka¹njenja. Uz priznati zaobljeni D-Pad oblik, za Playstation 3 je veoma precizan uz nisko vreme odziva. Napredne tehnike za smanjenje potro¹nje omoguæavaju igraèima igranje znatno du¾e od 150 èasova sa samo jednim kompletom od dve AA baterije. za Playstation 3 æe biti dostupan u Evropi paralelno sa Evropskom premijerom Sonijeve konzole u martu. Preporuèena maloprodajna cena iznosi 44.99 EUR.
Uz inovativni aktivni sistem hlaðenja, Logitech ChillStream Controller za Playstation 3 omoguæava igraèima da im ruke budu hladne i suve, a u pitanju je jedini kontroler kompatibilan sa Playstation 3 konzolom koji nudi ovu patentiranu tehnologiju. Sa svake strane kontrolera, tri izdu¾ena ventilatora omoguæavaju cirkulaciju vazduha direktno na dlanove igraèa. Iako generi¹e veoma nizak nivo ¹uma, ugraðeni ventilator preènika 40mm omoguæava protok vazduha od 0.02 kubna metra svakog minuta. Pored toga, gumeni dr¾aèi obezbeðuju veoma komfornu upotrebu – èak i tokom intenzivne akcije. Dizajniran da se uklopi sa konzolom Logitech ChillStream Controller za Playstation 3 dolazi u dve boje zavr¹ne obrade – metalizirano-srebrnoj i sjajno-crnoj uz metalne mre¾ice na otvorima za vazduh. Logitech ChillStream Controller za Playstation 3 æe biti dostupan u martu u Evropi uz preporuèenu cenu od 39.99 EUR.
Logitech Cordless MediaBoard keyboard for Playstation 3


Za sve igraèe koji koriste Playstation Network, Logitech Cordless MediaBoard keyboard za Playstation 3 olak¹ava pode¹avanje, komunikaciju i krstarenje internetom. Tastatura omoguæava igraèima da pode¹avaju profile, barataju korisnièkim nalozima, unose web adrese i ¹alju tekstualne poruke bez muèenja sa igraèkim kontrolerom i navigacijom uz tastaturu nacrtanu na ekranu. Tastatura ima i ugraðeni touchpad i toèkiæ za skrolovanje po vertikali, za igraèe koji nemaju i dodatni mi¹, a ¾ele da krstare internetom. Uz veoma male dimenzije i tanko kuæi¹te èine Logitech Cordless MediaBoard jednostavnom za rukovanje, upotrebu i èuvanje u dnevnoj sobi. Logitech Cordless MediaBoard æe biti dostupna u Evropi u martu uz preporuèenu maloprodajnu cenu od 69.99 EUR.

Podelite vaš glas sa drugima!


ŠTA VI MISLITE O OVOME?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
SHARE
Prethodni članakPlayStation 3 u slu
Naredni članakGoogle preuzeo Adscape

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.