138
Lara Croft obilazi piramide u Bosni?

Lara Croft obilazi piramide u Bosni?

138
SHARE

Na sajmu video igara Games Convention 2008 odr¾anog u Lajpcigu u periodu od 21. do 24. avgusta, redakcija ScreenFuna je imala prilike da upozna novo lice Lare Croft – prelepu Allison Carol iz Londona koja je u ekskluzivnom intervjuu za ScreenFun odgovorila da li æe obiæi piramide u Bosni i objasnila kako je uspela da u velikoj konurenciji upravo ona bude izabrana za novi model heroine iz igre Tomb Raider.

Septembarski broj ScreenFuna donosi iscrpan izve¹taj sa sajma meðu kojima su predstavljene sledeæe igre: Aion: The Tower of Eternity (sa posterom), Banjo Kazooie: Nuts & Bolts, FIFA 09, PES 2009, Final Fantasy XIII, Heavy Rain, LittleBigPlanet, Prince of Persia, Pure, Shaun White Snowboarding i Tom Clancy’s H.A.W.X.

Svima onima koji ne vole da plaæaju pretplatu a vole da igraju MMO  posvetili smo èlanak pod imenom D®MMO u kojem predstavljamo veliki broj kvalitetnih igara koje su potpuno besplatne. One koji pak ¾ele da naprave dobru ¾urku, sigurno æe zanimati na¹ izbor igara koje æe i onim najpasivnijim izmamiti osmeh na lica.

U ovom broju na testu su se na¹le sledeæe igre: Ferrari Challenge, FlatOut: Ultimate Carnage, GTR Evolution, Legend: Hand of God, Soulcalibur IV (sa posterom), Space Siege, The Mummy: Tomb of Dragon Emperor i Too Human.

Svi oni koji ¾ele da kupe novi PC za igre, mogu u ScreenFunu da naðu vodiè za kupovinu u kojem smo sastavili tri igraèke konfiguracije za svaki d¾ep. Izaberite gaming PC po va¹oj meri!

ScreenFun i u ovom broju poklanja tri konzole: Sony PlayStation 2, Sony PSP i Nintendo Wii a tu je i prvi  deo mega-postera Ivy iz Soulcalibura 4. Takoðe, ScreenFun u saradnji sa Extreme CC, poklanja i igre Grid i Overlord za PS3.

Bravo ScreenFun broj 41 je u prodaji od 10. septembra na svim trafikama ¹irom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.