67
Kim Possible debituje na konzolama

Kim Possible debituje na konzolama

67
SHARE

Kim Possible ovaj put donosi svoje super sposobnosti u borbi protiv kriminala i akrobatske ve¹tine na PlayStation 2! U igri What’s the Switch igraèi kontroli¹u Kim, njenu protivnicu Shego ili Rufusa koji putuju ¹irom zemaljske kugle kako bi porazili svoje protivnike.

Peta igra u kojoj je Kim, inaèe omiljeni lik sa Disney kanala, glavna junakinja je sjajna prilika za sve igraèe da se oprobaju i na svom TV aparatu do¾ive, pro¾ive i pre¾ive neke od njenih brojnih avantura. Nakon ¹to su prethodni nastavci do¾iveli veliki uspeh na tr¾i¹tu ruènih konzola, Craig Releya, potpredsednik marketinga u Buena Vista Games-u smatrao je da je pravo vreme da se Kim pojavi i na PlayStationu 2, odnosno kuænim konzolama.

U igri Kim Possible: What’s the Switch, Kim mora nevoljno da se udru¾i sa svojom protivnicom Shego, kako bi vratila stvari u normalu, nakon ¹to su umovi zlog Dr. Drakkena i Rona Stopabblea zamenjeni. Jedini naèin da svet ne bude uni¹ten je da dve protivnice rade zajedno.

Igra se sastoji od 11 misija koje treba preæi sa jednim od tri ponuðena lika. U tome æe igraèima pomoæi ¹est specijalnih naprava. Naravno, postoji i mod za dva igraèa.

Serija Kim Possible igara bazirana je na crtanoj seriji koja se proslavila na Disney kanalu, a nagraðena je EMI nagradom. Ukupan broj prodatih igara je prema¹io milion primeraka, a do sada su iza¹le tri igre za GameBoy Advance, zatim Kim Possible: Kimmunicator za Nintendo DS, trenutno aktuelni What’s the Switch, a za februar 2007. se planira izlazak Kim Possible: Global Gemini za Nintendo DS.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.