54
ComputerLand Games postao zastupnik za Electronic Arts

ComputerLand Games postao zastupnik za Electronic Arts

54
SHARE

 

ComputerLand, distributer periferne raèunarske opreme, multimedijalnih ureðaja i igraèkih sadr¾aja i Electronic Arts, najveæi svetski proizvoðaè i izdavaè video igara i zabavnog interaktivnog softvera za PC, konzole, mobilne telefone i Internet, potpisali su Ugovor o distribuciji.
Potpisivanjem ovog ugovora ComputerLand je postao zvanièni i direktni distributer za EA na teritoriji Srbije i Crne Gore.
ComputerLand je pro¹irio svoj portfolio uvrstiv¹i izdavaèa broj 1 u svetu i svoju ponudu je obogatio najprodavanijim naslovima u svetu kao ¹to Command&Conquer, FIFA, NBA Live, Need For Speed, The Sims,The Lord of The Rings, James Bond, Harry Potter, The Godfather, Tiger Woods, Burnout, Sim City, itd.
Sve igre æe biti dostupne za najpopularnije platforme: PC, PS2, PS3, XBOX360 i Wii.
Ponuda igraèkog sadr¾aja je sada jo¹ kompletnija i obuhvata hardver, softver, video igre, licence za World Cyber Games kao i licence za legalizaciju igraonica.
Veæ narednih nedelja u svim bolje snabdevenim maloprodajnim objektima mo¾ete oèekivati kompletnu ponudu proizvoda iz ¹irokog asortimana Electronic Artsa po atraktivnim cenama.

Za detaljnije informacije posetite website www.compland.co.yu/games ili zvanièni website  www.ea.com

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.