66
Commodore na CeBIT-u predstavio nove ra

Commodore na CeBIT-u predstavio nove ra

66
SHARE

Commodore Gaming, koji je 2005. godine otkupio Commodore brand, predstavio je danas gaming raèunare na poznatom sajmu CeBIT. Gama raèunara sastoji se iz èetiri modelanajslabijeg Cg, Cgs, Cgx pa do najjaèeg Cxx a svaki je sastavljen od visoko kvalitetnih komponenti. Tako npr. Commodore Cxx zasnovan je na Intel quad-core procesoru (GX6700), Asusovoj nForce 680i matiènoj ploèi sa 4 GB Corsair Dominator memorije i paru NVIDIA 8800 GTX grafièke kartice u SLI re¾imu. Naravno, konfiguraciju mo¾ete i menjati i sami sastavljati raèunar od komponenti po ¾elji.  

Intervencije æe biti moguæe ne samo u pogledu komponenata veæ i samog izgleda raèunara. Commodore æe tako oslikati va¹ raèunar sa slikom, street artom ili PC game artworkom kojeg vi izaberete.

Sve Commodore konfiguracije radiæe sa 64-bitnom verzijom Viste, posedovaæe Ice Cube rashladne komponente i specijalnu LED rasvetu tako da je ¹mek sivog “debeljka” u potpunosti napu¹ten.

2 KOMENTARA

  1. Prve igracke korake imao sam upravo na C64 ali bih sada zeleo definitivno jos jednog!Ako moze Cxx… :)!Druga je stvar sto kosta kao polovna Golf cetvorka :(

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.