95
Bravo ScreenFun #42: oktobar 2008.

Bravo ScreenFun #42: oktobar 2008.

95
SHARE

Oktobarski broj ScreenFuna je stigao a u njemu æete naæi detaljan opis najnovije igre legendarnog Willa Wrighta koji je potpisao i Simse. Proèitajte opis igre Spore na èetiri strane i saznajte da li æe i ovaj naslov postati kult.

U proteklih mesec dana pojavio se veliki broj igara pa ovaj broj ScreenFuna ima opis èak 18 naslova a meðu njima su: Bionic Commando Rearmed, Civilization IV: Colonization, Crysis Warhead, Euro Truck Simulator,    Facebreaker, Lego Batman, Mercenaries 2: World in Flames, Mount & Blade, Premier Manager 09, Pure,    S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, Star Wars: The Force Unleashed, The Witcher: Enhanced Edition, TNA Impact,   Warhammer Online: Age of Reckoning (sa posterom), Warriors Orochi 2 i Yakuza 2.

Za ovaj broj uradili smo najave dve igre koje æe sigurno napraviti veliku pometnju na tr¾i¹tu – svaka u svom ¾anru. Pogledali smo ¹ta nam donose nove avanture B.J. Blazkowicza u nastavku legendarnog Wolfensteina, za kojeg objavljujemo i poster, a proverili smo ¹ta mo¾emo oèekivati i od igre Empire: Total War. Ako vas interesuje kako æe izgledati Batman: Arkham Asylum i Stargate Universe, proverite rubriku Vesti.

Svima onima koji vole pucaèine, posvetili smo poseban tekst o shooterima koji ¾ivot znaèe koji se osvræe na igre iz ovog ¾anra koje su iza¹le u proteklih deset godina.

Oktobarski ScreenFun proverava kakvi su filmovi po igrama, pa smo bacili oko na predstojeæe block-bustere Max Payne i Far Cry.

Ako ¾elite da saznate kako izgleda nov ATI-jev pulen Radeon HD 4870 X2 ili vas zanimju jeftini netbookovi proverite rubriku Hardware.

ScreenFun i u ovom broju poklanja tri konzole: Sony PlayStation 2, Sony PSP i Nintendo Wii a tu je i drugi deo mega-postera Ivy iz Soulcalibura 4. Takoðe, ScreenFun u saradnji sa kompanijom Extreme CC, poklanja i tri primerka igre Pure za PS3.

Bravo ScreenFun broj 42 je u prodaji od 10. oktobra na svim trafikama ¹irom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.