138
Bravo ScreenFun #38: jun 2008.

Bravo ScreenFun #38: jun 2008.

138
SHARE

Verovatno nikom nije bilo te¹ko predpostaviti koja je igra obele¾ila mesec za nama i koja od njih æe se naæi na naslovnoj strani novog broja ScreenFuna. Naravno, Niko Beliæ ovenaèao je naslovnu u svojoj avanturi Grand Theft Auto IV, koja po svim realnim pokazateljima najveæi kandidat za titulu “Igre godine”.

Stoga, u novom Bravo ScreenFun moæi æete da naðete iscrpan GTA IV test na èetiri strane sa Niko Beliæ posterom za kojeg imamo specijalnu akciju. Zalepite Wanted poster na najneoubièajnije mesto, po¹aljite nam fotku i osvojite PS3 verziju igru Grand Theft Auto IV!

Od ostalih igara na testu su se na¹le i sledeæe igre: Age of Conan (sa posterom), Dracula Origin, Iron Man, Mass Effect (ovaj put za PC), The Experiance 112, Turok (PC), Warhammer: Battle March, Wii Fit (koji je odu¹evio sve èlanove redakcije) i XIII.

Sekcija Preview donosi prvi pogled na neke zaista velike buduæe hitove meðu kojima su: Damnation, Demigod, Gears of War 2, Mafia II, Project Origin (FEAR 2), Red Faction Guerilla, Space Siege i ekskluzivan preview igre Tom Clancy’s EndWar kojeg smo isprobali u Londonu.

U susret EXIT-u, proverili smo èime ove godine organizatori mogu i nas igraèe da zainteresuju da posetimo ovaj najveæi festival u ovom delu Evrope, pa smo stoga posetili Petrovaradinsku tvrðavu ali u Second Lifeu. Ako ne mo¾ete da doèekate EXIT, evo naèina da poènete da ga pro¾ivljavate pre nego ¹to poène.

Ako vas zanima ¹ta nam donosi Doom 4 ili najnoviji Prince of Persia kao i kako to izgleda prenosna verzija PlayStationa 3 i koje bi igre na pusto ostrvo poneo Ajs Nigrutin, novi ScreenFun vam daje odgovore na sva ova pitanja.

ScreenFun i u ovom broju poklanja tri konzole: Sony PlayStation 2, Sony PSP i Nintendo Wii a tu je i èetvrti deo mega-postera Devil May Cry 4.

Bravo ScreenFun broj 38 je u prodaji od 10. juna na svim trafikama ¹irom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Vi¹e informacija na www.screenfun.rs.

Podelite vaš glas sa drugima!


ŠTA VI MISLITE O OVOME?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
SHARE
Prethodni članakTajne iz LucasArtsa
Naredni članakDeus Ex i Psi Ops besplatni

4 KOMENTARA

  1. Pisem vam po stoti put.Necu da vas hvalim jer bih uzimao rec iz usta od drugih,a to nije higijenski.Kupio sam igru Mass Effect bas po vasoj preporuci,a i svidela mi se ona petica koju je igra dobila nego me zanima koja je sifra za instalaciju igre.Ubih se trazeci na netu.2.Da li mozete da ocenite igru Dawn of magic i Oblivion. Vas verni citalac Aleksandar iz Vrsca.

  2. Yo SCREENFUN-E you are the best.Nemam nikakve kritike osim jednog Sase koji kaze kako se moze meriti Bioshock sa npr. GTA 3.Pa taj nema dusu.Ja volim klasicne igre npr.Fifa 2003,GTA Vice City…Imam i pitanja 1.U Novom Sadu se osnovala RAP grupa What’s up Niggas,imaju odlicne pesme i odlicni su.Najbolja im je pesma Put it on me.2.Meni ne treba majica nego bih ja voleo da mi nadjete FIFU 2003 za PC,please.3.Da li ce Smackdown vs RAW 2008 pojaviti za PC.4.Mogli bi ste da jednu stranu da posvetite OLD-SCHOOL igarama.5.I pozdravljam Ivana iz Banjaluke i Alena iz Negotina,posto oni obozavaju OLD-SCHOOL igre.Dr.Dre 95

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.