91
Bravo ScreenFun #35: Mart 2008.

Bravo ScreenFun #35: Mart 2008.

91
SHARE

ScreenFun je konaèno stigao a sa njim i test Devil May Cry 4 igre zajedno sa mega-posterom Neroa u ¹est delova! Ali to nije sve! Za sve one nestrpljive, koji ne mogu da èekaju ¹est meseci da ga sastave, tu je i regularan poster DMC4 dok se na njegovoj poleðini na¹ao Rainbow Six Vegas 2.

Martovski broj ScreenFuna donosi preview sledeæih igara: Alone in the Dark, Codename Panzers: Cold War, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Lost: Via Domus, Rainbow Six Vegas 2, Secret Files 2, So Blonde i potencijalno velikog hita Street Fighter IV.

U broju 35 na testu su se na¹le sledeæe igre: veæ pomenuti Devil May Cry 4 na tri strane, Audiosurf, Conflict: Denied Ops, Hour of Victory, Lost Odyssey, Mario & Sonic at the Olympic Games, NiGTHS: Journey of Dreams, No More Heroes, Penumbra: Black Plague, The Club, The Sims 2: Castaway Stories, The Spiderwick Chronicles i Turok.

Posetili smo World Media Conress 2008 u Barseloni, pa vam u ovom broju predstavljamo najva¾nije novitete na polju mobilne telefonije: Nokia N96, Nokia N78, Sony Ericsson Xperia X1, Samsung Soul i ostali. Takoðe, na testu su se na¹le i igre za mobilne telefone meðu kojima su i Slide N’Loop, American Gangster, Knight Tales: Land of Bitterness, Asterix i Knight Tales: Land of Bitterness.

Saznajte ¹ta je sve potrebno od opreme i hardwarea da bi u¾ivalu u igraèkoj raju a proèitajte i za¹to je GeForce 9600GT trenutno najbolji izbor za kupovinu.

ScreenFun i u ovom broju poklanja dve konzole: Sony PlayStation 2 kao i Nintendo Wii a oni koji se malo potrude mogu osvojiti i Metal Gear Solid 4 majice.

Bravo ScreenFun broj 35 je u prodaji od 11. marta na svim trafikama ¹irom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Vi¹e detalja na sajtu ScreenFuna.

1 KOMENTAR

  1. Hajde da vas ne hvalim,treba mi pomoc imam graficku n-force8500GT,2GB ram,400GB harda sto i nije vazno i procesor 3200+.Crysis radi ko bog,ali assassins creed koci.U cemu je stvar.Unapred hvala.Aleksandar S.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.