37
Bravo ScreenFun #30: Oktobar 2007.

Bravo ScreenFun #30: Oktobar 2007.

37
SHARE

Oktobarski broj ScreenFuna, najtira¾nijeg igraèkog èasopisa u Srbiji, je u prodaji! U njemu æete naæi pregled ovogodi¹njeg Games Conventiona u Lajpcigu sa detaljima kako je pro¹ao ovaj najveæi igraèki sajam u Evropi. U ovom broju obradili smo i temu video igara koje su nastale na osnovu popularnih TV serija. Proverite ¹ta nam donose igre Lost, Heroes ali i koji su najveæi proma¹aji do sada.

Oktobarski broj ScreenFuna donosi preview sledeæih igara: Far Cry 2, The Simpsons Game, Guitar Hero III Legends Of Rock, Beowulf, WoW: Wrath of the Lich King, Disciples III: Renaissance i Brothers In Arms Hell’s Highway. Od testova u ovom broju su se na¹le: Stranglehold, Medal of Honor: Airborne, The Sims 2: Bon Voyage, Guild Wars: Eye of the North, Warhawk, Sam and Max Season One, Skate, Obscure II, World in Conflict, Medieval II: Total War – Kingdoms, Star Wars Battle Front: Renegade Squadron i Tiger Woods PGA Tour Golf 08.

Od mobilnih igara u ovom smo testirali ¹est igara (Foofa, 3D World Championship Pool, Oops the Elf, Reaper man, Speedway 3D i Resident Evil: The Missions) a osvrnuli smo se i na naèine prenosa podataka preko mobilnog telefona.

Oktobarski broj ScreenFuna donosi i dva postera a to su Bioshock i FIFA08, èiji test vas oèekuje u sledeæem broju. Objavljujemo je i drugi deo mega postera Homera Simpsona od 75 cm.

GMC vam i u ovom broju poklanja PlayStation 2 a “Pismo meseca” nagraðujemo ScreenFun majicom.

Bravo ScreenFun broj 30 je u prodaji od 10. oktobra na svim trafikama ¹irom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.