61
Bravo ScreenFun #28: Avgust 2007.

Bravo ScreenFun #28: Avgust 2007.

61
SHARE

Avgustovski broj igraèkog magazina ScreenFun je ugledao svetlost dana a u njemu æete pre svega pronaæi previewove èak 12 igara a to su: Age of Conan, Fallout 3, Tabula Rasa, FIFA 08, Anno 1701: Eye Of The Dragon, Loki, Medieval II: Total War – Kingdoms, Obscure II, Rock Band, SimCity: Societies, The Settlers: Rise of the Empire i Tony Hawk’s Proving Ground.

Od testova igara u ovom broju ScreenFuna na¹li su se: Civilization IV: Beyond the Sword, Driver Parallel Lines, Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, Lara Croft Tomb Rider: Anniversary za PSP, Lost Planet, Overlord, Ratatouille, Shadowrun, SimCity DS, The Sims: Pet Stories, Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2 i Transformers The Game.

Posteri u ovom broju su za igre Halo 3 i Colin McRae: DiRT a avgustvoski broj donosi i poslednji deo mega-postera Lare Croft. Od sledeæeg broja objavljujemo novi mega-poster a od vas oèekujemo predloge.

U ScreenFunu broj 28 testirali smo i igre za mobilne telefone meðu kojima su i Harry Potter and the Order of the Phoenix, R-Type, Shrek the Third, Transformers i Dakar 2007 a proverili smo i kakav je to iPhone od HTC-a kao i koliko je stvarno dobar Sony Ericsson W910i.

U rubrici Hardware osvrnuli smo se na Microsoft TV tehnologiju, jeftine DX10 akceleratore iz GeForce 8400 serije kao i brojne Logitechove novotarije za lak¹e upravljanje raèunarom.

Avgustovski broj donosi i poslednji deo re¹enja za igru Tomb Raider: Aniversary kao i chetove za igre Driver: Parallel Lines, SpellForce 2: Dragon Storm, Devil May Cry 3: Special Edition i Spaceforce: Rogue Universe.

Od ovog broja GMC vam ponovo poklanja PlayStation 2 a Computer Land èetiri originalne igre iz njihove ponude. I ovog puta “pismo meseca” nagraðujemo ScreenFun majicom.

Bravo ScreenFun broj 28 je u prodaji od 11. avgusta na svim trafikama ¹irom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Podelite vaš glas sa drugima!


ŠTA VI MISLITE O OVOME?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
SHARE
Prethodni članakNova WoW ekspanzija?
Naredni članakC&C3 dobija ekspanziju

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.