62
Bravo ScreenFun #27: Jul 2007.

Bravo ScreenFun #27: Jul 2007.

62
SHARE

Julski broj igraèkog èasopisa Bravo ScreenFun je konaèno iza¹ao! Broj 27 nije dvobroj tako da æe se izaæi i avgustovski broj 10. avgusta.

U novom broju ScreenFuna naæi æete Special posveæen Transformersima! Igra je veæ iza¹la a uskoro æe poèeti i prikazivanje filma u na¹im bioskopima. Proverite ¹ta mo¾ete da oèekujete od poznatih robota a ako ste fan Transformersa sigurno æe vas obradovati i poster.

Od Previewa u novom broju za vas smo izdvojili: Halo 3, Jack Keane i Need for Speed: Pro Street a tu je i prvi pogled na Sonijevu novu cyber zajednicu PlayStation Home. Takoðe, bacili smo pogled i na Simpsonove na filmu. Èuvena amerièka porodica iz Springfilda sti¾e na veliko platno ali spremaju se i video igre!

U julskom broju Bravo ScreenFuna testriali smo sledeæe igre: Colin McRae: DiRT, Dungeon Runners, Halo 2, Everybody’s Tennis, Genesis Rising, Harry Potter and the Order of the Phoenix (sa posterom), Hospital Tycoon, LA Street Racing, Marvel Trading Card Game, Monster Madness, Ratchet & Clank: Size Matters, Spaceforce: Rogue Universe, Star Wolves 2, Surf’s Up i After Burner: Black Falcon.

Za ovaj broj proverili smo ¹ta ima u ponudi od tihih GeForce kartica serije 8 kao i iz ATI-ja. Takoðe, imali smo priliku da se upoznamo sa novom vrstom zvuènika koju je smislio Philips. Proverite koliko æe amBX zvuènici promeniti igraèku industriju!

Za julski broj ScreenFuna smo testriali atrakativne mobilne telefone iz Nokije, Samsunga, LG-a, Motorole i Sony-Ericssona a proverili smo i kakva je kamera za PSP.

Broj 27 donosi i zanimljive èlanke o demo sceni a razja¹njavamo èitaocima i ¹ta je to Web 2.0.

Bravo ScreenFun broj 27 je u prodaji od 10. jula na svim trafikama ¹irom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Vi¹e na www.color.co.yu/screenfun/

Podelite vaš glas sa drugima!


ŠTA VI MISLITE O OVOME?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
SHARE
Prethodni članakPovoljniji PlayStation 3
Naredni članakGears of War potvr

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.