311
Novi broj magazina Bravo ScreenFun

Novi broj magazina Bravo ScreenFun

311
SHARE

Martovski broj Bravo ScreenFuna je iza¹ao i sa sobom donosi pregr¹t zanimljivih tekstova! Napravi smo preview za igre SEGA Rally kao i za buduæi online MMO hit Lord of The Rings: Shadows of Angmar. Takoðe, bacili smo pogled na svih 28 igara za PlayStation 3 koji treba da se pojavi 23. marta i u na¹oj zemlji!

U ovom broju ScreenFuna opisali smo sledeæe igre: Jade Empire (sa posterom), Battlestations: Midway, Europa Universalis III, Ghost Rider, Lumines 2, PES6 PSP, Rogue Galaxy, Star Wars: Lethal Alliance, Supreme Commander, The Sims 2: Seasons, The Sims Life Stories, UFO: Afterlight (sa posterom) i Warfront: Turning Point.

Ako ¾elite da preðete na novi operativni sistem iz Microsofta, proèitajte èlanak o Visti gde smo dali detaljan pregled svih verzija kao i na¹ utisak o prvim iskustvima. U rubrici Software, mo¾ete naæi i èlanak o alatima “za poneti” gde smo dali upustva kako najpametniji iskoristiti memorijski stik od 1 GB.

U rubrici Hardware, naæiæete sve ¹to vas zanima o HD televizorima kao i telefonima sa MP3 moguænostima. Poseban deo smo izdvojili za revolucionarni mobilni telefon iz Applea – iPhone!

Od ovog broja poèinjemo da objavljujemo novi mega poster u ¹est delova a to æe sad, na zahtev mnogobrojnih èitalaca, biti Lara Croft iz najnovijeg Tomb Raider: Anniversarya!

©to se tièe Trix sekcije, u ovom broju donosimo vam ¹ifre za sledeæe igre: The Sims 2 Pets, Thrillville, Guitar Hero 2, Europa Universalis III, UFO: Afterlight i Battlestations: Midway.

Bravo ScreenFun broj 23 je u prodaji od 10. marta na svim trafikama ¹irom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

2 KOMENTARA

  1. pokusavam stalno da posaljem screenshoot-ove na ScreenFun-ov sajt,ali mi nikako ne polazi za rukom.Mozete li mi poslati uputstvo kako to da uradim.Pozz
    Vas magazin mi se takodje dopada ali da vam priznam vise mi se svidja screenfun jer je
    ekonomicnije dati pare za jedan dobar gamerski magazin nego magazin debeo kao moj mobile phone i ne stici procitati ga

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.