85
Blizzard sprema StarCraft II

Blizzard sprema StarCraft II

85
SHARE

 

Blizzard je tokom vikenda je na Worldwide Invitational eventu u Seulu otkrio da jo¹ od 2003. godine radi na nastavku veoma popularne igre StarCraft! Blizzard je prikazao cinematic trejler i demonstrirao gameplay StarCrafta II na odu¹evljenje mnogobrojne publike.

Nastavak dugo-oèekivane real-time strategije, vraæa Protoss, Terran i Zerg rase potpuno redizajnirane i izbalansirane. StarCraft II pokretaæe custom 3D engine sa realnom fizikom i moguæno¹æu da renderuje velike i veoma detaljne jedinice i brojne armije na terenu.

StarCraft II se paralelno radi za PC i Mac meðutim jo¹ uvek se ne zna kada æe igra izaæi ali to sigurno neæe biti ove godine. Za vi¹e informacija posetite www.starcraft2.com.

Podelite vaš glas sa drugima!


ŠTA VI MISLITE O OVOME?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
SHARE
Prethodni članakGodfather 2 u pripremi
Naredni članakGTAIV Special Edition

3 KOMENTARA

  1. NAJZAD!!! Starcraft je jedna od malobrojnih igara koje su genijalne u svakom smislu, a najbolje strane igre su bili perfektna balansiranost tri rase, fantasticni brifinzi pred misije sa odlicnim dijalozima i glasovnom glumom – i dinamika igre koja je posebno dostigla vrhunac u multiplejeru. Ovo ce biti pun pogodak!

  2. Kada se govori o savrseno napravljenoj i dobro izbalansiranoj igri, dovoljno je samo reci jednu stvar:STARCRAFT

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.