320
Boluje od normalitisa

Boluje od normalitisa

320
SHARE

Udario brat na brata. Ama pusti ga da se, čo’ek, igra!

Navikao sam da rešavam porodične probleme u kojima je jedan akter igrač tako da me ovo pismo nije mnogo iznenadilo. Dijagnostika: ko je tu bolestan?

Dragi ScreenFune, treba mi tvoja pomoć. Brat mi provodi dane sedeći za kompjuterom. Ponekad uopšte ne jede, ne spava, a prođu i nedelje a da ne izađe iz stana. Devojka ga je ostavila, a, bogami, i razum. Više ne radi, a srećan je zbog toga – jer ima više vremena za kompjuter. Potpuno je utonuo u virtuelni svet igara, za razliku od mene, koji imam svoj život. Molim te, reci mi šta nije u redu sa mnom?
Dalibor, brat

Evo kako je Paris Hilton ostavila dečka. A jadnik ni gejmer nije bio...

 

Dragi Dalibore, teško mi je da ti saopštim, ali ti boluješ od normalitisa. To je pojava koja prouzrokuje socijalizaciju, druženje, radne aktivnosti i polno razmnožavanje. Zbog svih ovih nuspojava, bićeš uskraćen za ono što je u životu najdragocenije: uživanje u video-igrama. Nažalost, lekovi za normalitis ne postoje, pa je ta bolest neizlečiva. Ostaje ti jedino da kupuješ ove novine i pokušaš da oponašaš brata, iako znaš da to neće imati nikakvog uticaja na tvoj “život”.

Igor Conić
ScreenFun

gamingguru Koji komp da uzmem... kada pare nisu problem

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.