340
A sad malo o kapetanu Prajsu

A sad malo o kapetanu Prajsu

340
SHARE

Traži se živ ili mrtav!

Voljeni Cpt. Price predmet je mnogih pisama. Sa ovim smo dobili i zanimljivu fotku. Naravno, ne mislimo da je potpisani “A big call of duty fan” njen autor ali nema veze.

Dragi SF ja bih vam predlozio da za sledeci megaposter staviti cpt. Pricea , mislim da je covek koji je preziveo drugi svetski rat , prosao kros mnogo kojekakvih sra*a , i dalje sposoban da ucestvuje i utrecem svetskom ratu veoma dobar kandidat za sledeci megaposter. Pricam naravno o novom codu , a razlog zbog koga bi trebao bas on a ne neki lik iz BF3 je zato sto je on cista legenda , ako ne verujete evo dokaza u atachmentu …. Bio bih vam veoma zahvalan kada biste bas nejga stavili u megaposteru jer je stvarno to zasluzio :P

A big call of duty fan

Dragi moj veliki fanu kol of djutija, problem sa kapetanom Prajsom je taj što ne postoji dobra slika na kojoj se on vidi kako treba da bi od njega mogli da napravimo dobar megaposter. Ta slika treba da je pre svega velika (bar 8 megapiksela), da je on sam na fotki (ili barem da nije prekriven) i da je figura cela. Ako nađeš ovakvu fotku mi objavljemo megaposter već u sledećem broju. Fala.

Igor Conić
ScreenFun

gamingguru Koji komp da uzmem... kada pare nisu problem

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.