Start Let's Talk Želim da se pomirim sa drugom

Želim da se pomirim sa drugom

SHARE
Foto: Thinkstock

Dragi Bravo, ovo mi je najveći problem do sada. Imam druga sa kojim se družim skoro 10 godina. I nedavno smo se posvađali. I pre smo se svađali, ali ono, na pola sata, a sada ne pričamo od decembra. Dok smo se družili s njim se družila jedna drugarica koja je nas (mog naj druga o kome sad pišem, moju naj drugaricu i mene) “otkačila” i počela da se druži sa drugima. Ja sam mislila da se promenila, ali nije. Eto i pre nekoliko dana smo se posvađale moja najbolja drugarica i ja sa njom, a ona se druži sa mojim bivšim najboljim drugom. Ona me je blokirala na Whats Appu, a drug je obrisao sve slike sa mnom. Želim da se pomirim sa drugom, ona me ne zanima. Šta da radim, kako da postupim?!!

BRAVO: Javi mu se. Preduzmi ti inicijativu i napravi prvi korak ako ti je stalo do njega. On se, pogotovo sada kada je možda pod njenim uticajem, verovatno neće javiti prvi, zato je to sada na tebe spalo. Zbog toga ti predlažemo da mu se javiš i da mu kažeš da ti je do njega stalo, da je on uprkos svemu i dalje tvoj najbolji drug. Reci mu koliko ti nedostaje. Iskren razgovor može mnogo da doprinese tome da se vaš odnos promeni, a ćutanje vas može samo još više udaljiti.

Imaš li pitanje za rubriku Let’s Talk? Pošalji ga na našu e-mail adresu bravoportal@color.rs (u subject stavi “Let’s talk”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu BRAVO! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Thinkstock

OSTAVI KOMENTAR