Start Let's Talk “Želim da mi postane najbolja drugarica!”

“Želim da mi postane najbolja drugarica!”

SHARE

Lana, 12: “Imam jednu drugaricu i veoma želim da joj bude najbolja prijateljica. Ali nisam. Poznajem je još iz vrtića i vrlo sam dobra prema njoj, kupujem joj poklone, pitam je o svemu i tako dalje. A ona ni da kaže hvala. Sve mi je to baš bezveze. Često mi se učini da i ona želi da mi bude BFF, ali nikad ništa. Da li da odustanem ili da nastavim da se trudim?”

BRAVO: Misli na sebe, a ne na nju!

Draga Lana,
Očigledno si spremna da učiniš mnogo da bi postala Bliska sa tom devojčicom, iako si već primetila da je ova privrženost jednostrana. Koliko ćeš to dugo još raditi? Koliko dugo će ona tako odgovarati na tvoje ustupke? Znaj da prijateljstvo ne može da se rodi na silu. A ako te boli, pokušaj da ne misliš o tome. Nemoj samu sebe da umanjuješ bezuspešnim pokušajima da je osvojiš. Ako ne ide tako, onda nemoj se truditi. Bar ne za sada. Pokušaj da stvoriš lepa prijateljstva sa drugim devojčicama, koje znaju koliko bi ti dala za svoju prijateljicu. A kada shvatiš koliko su takva spontana prijateljstva iskrenija, više ti neće nedostajati ta devojčica. Pokušaj tako.

2 KOMENTARA

  1. JA ZELIM DA SE SPRIJATELJIM S JEDNOM PRIJATELJICOM ZNAMO SE OD 1 RAZREDA DOBRE SMO ALI NE NAJJBOLJE ZELIM BITI NJENJA BFF NISAM SLOBODNA I OTVORENA KAD SAM S NJOM.STO DA RADIM POMOC!!!!!!!

  2. Ja imam tri drugarice ali samo zelim da mi jedna bude najbolja ali to je nemoguce kada to spomenem odma nastane svadza neznam sta da radim ili kad bi se sprijateljila sa sve tri one to nezele samo zele da im jedna bude najbolja koja se zove Semina pomoc,!!!!

OSTAVI KOMENTAR