1490
“Želim da joj dokažem svoju ljubav”

“Želim da joj dokažem svoju ljubav”

1490
SHARE

Petar, 15: Ne znam šta da radim. Želim ponovo da budem s devojkom s kojom sam ranije raskinuo, a ona mi kaže da prvo moram da dokažem da je zaista volim. Možete li mi dati neke savete kako to da uradim?”

Bravo: budi kreativan ali ostani svoj

Zdravo Petre,

Svakoj osobi je bitno da oseti ljubav i privrženost svog partnera. Tvoja bivša devojka je odlučila da ti da novu šansu, ali od tebe zahteva da joj dokažeš koliko je voliš.  To kod tebe može da stvori određenu presiju. Ono što treba da učiniš je nešto što tebi pristaje. Znači, ukoliko baš i nisi dobar pevač, bolje je da izbegneš pevanje ljubavne pesme. Zapitaj se: “Šta je to u čemu sam dobar i što mogu da iskoristim da joj pokažem koliko mi je stalo do nje?”

Ukoliko si bez ideja, jednostavno je upitaj šta bi ona želela od tebe, jer je ona to možda već smislila. Ipak, nemoj da radiš nešto zbog čega ćeš se osećati glupo. To bi bilo previše, jer bi njoj trebao da se sviđaš takav kakav si, a ne zato što radiš nešto što ti totalno ne pristaje.


298 KOMENTARA

  1. dada… ja sam ovek u pravuu .. i aj maloo smaras.. msm ono nmj vise da ostavljas komentarre.. ili … tj ostavljaj ali jaa necu odg… caoooss!!!!!!

  2. koji pacenici…;/
    A ti @))) kako mozes da kazes nekom ko ima 15 godina da ne shvata sta se desava oko njega kada odrasli (politicari)prave od svih nas budale, pa naravno da nas ni ne zanjima…more,drustvo,zabava,momci…to je ono sto nas najvise zanjima,a ne politika i romani…wauu citas romane pa svako ima svoj hobi…msm ako ti se toliko nesvidja ovaj sajt sto uopste dolazis na njega???

  3. Pa naravno…. Ako si je pre varao ili nesto, ona ne zeli da se to ponovi ! Nemoze ,,Bravo” Da ti da odgovor na to, jer ocigledno si negde bio pogresio.. A ti to dobro znas. Tako da time sto ti je rekla ”Da dokazes svoju ljubav” Mislila je na to da ispravis sve greske koje si pre napravio,i da joj se iz srca izvines ;)))

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.