Start Let's Talk Zbunjena sam njegovim postupcima

Zbunjena sam njegovim postupcima

SHARE

Dragi Bravo, prvi put ti pišem nadam se da ću dobiti odgovor. E ovako, imam 14 godina i u pitanju je jedan dečak, živimo u istom gradu. Upoznali smo se na pripremama pošto sam ja trenirala odbojku, a on kosarku. U početku se svideo skoro svim mojim drugaricama ali meni nije bio čak ni simpatičan. I pošto sam ja komunikativna, a on dosta povučen nekako je došlo do konverzacije među nama. Uhvatila sam dosta puta njegov pogled i on moj. Posle priprema počeo je da mi se sviđa sve više. Pošto on ide u drugu školu, odlučila sam da sa par drugarica odem do tamo i on je mene video ali se nije javio, a ja sam bila zbunjena jer ima brata blizanca koji je baš sličan njemu. Dan kasnije mi se on javio preko poruke i pričali smo dugo, bilo je tu i flerta. Ali posle toga mi se nikad nije javio preko poruke. Ipak skoro svaki put kad me vidi zagrli me ili sačeka da se ja javim prva.
Ja ne mogu da ga izbacim iz glave, a plašim se da mu priznam jer je odbio jednu moju drugaricu. Pomozite mi ne znam šta da radim, zbunjena sam.

BRAVO: Da bi neko znao da ti se sviđa, ne moraš da mu to kažeš. Već si pomenula flert i upravo je to idealan način da mu staviš do znanja da ti se dopada svojim postupcima, ali ne nužno i svojim rečima. Upravo to smanjuje šansu te neprijatnosti u slučaju da, ako mu ti kažeš „Hej sviđaš mi se“, a on ti da korpu. Zbog toga ti predlažemo da upravo to uradiš. Flertuj sa njim, zbliži se sa njim. Pokaži interesovanje za njega jer ćeš možda tako pobuditi njegovo interesovanje za tebe.

Imaš li pitanje za rubriku Let’s Talk? Pošalji ga na našu e-mail adresu bravoportal@color.rs (u subject stavi “Let’s talk”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu BRAVO! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Thinkstock

OSTAVI KOMENTAR