Start Let's Talk “Zašto me ne pita da li želim da budem s njim?”

“Zašto me ne pita da li želim da budem s njim?”

SHARE

Tatjana, 14: “Već nekoliko meseci mi se čini da je jedan dečak zaljubljen u mene, a njegovi prijatelji su mi to sad priznali. I on se meni sviđa, i to dobro zna. Zašto me ne pita da li želim da budem s njim? Nemam poverenja u sebe da načinim prvi korak, jer se bojim odbijanja. Šta da radim?”

Draga Tatjana,

Znate da ste zaljubljeni jedno u drugo ali nemate hrabrosti to da priznate. Razlog se krije verovatno u tome što ste oboje isti: on se takođe boji tvog “ne”. Ono što treba da znaš jeste da većina momaka voli kad devojka načini prvi korak, jer i oni mogu da budu stidljivi. Zašto mu ne priđeš i kažeš mu nešto što će ga zaintrigirati? Ne treba da mu kažeš da ga voliš, već da mu skreneš pažnju da si definitivno zainteresovana. Recimo, nešto u fazonu “Dokle ćemo da se smešimo jedno drugom iz daljine?” Pozitivan znak sa tvoje strane njemu će uliti samopouzdanje i sigurni smo da će ti prići. Sve što ti treba jeste malo hrabrosti da mu se prva obratiš, a s obzirom da si sigurna kako se sviđate jedno drugom, prvi znaci su jako dobri.

171 KOMENTARA

  1. imam 14 godina i imam simpatiju stalno dolazi do mene i zeza ali pozitivno al nikada nije rekao ni da mu se svidjam ni nista ne znam zasto to radi ako mu se vec mu se ne svidjam 

OSTAVI KOMENTAR