1389
“Zaljubljene smo u istog dečka”

“Zaljubljene smo u istog dečka”

1389
SHARE

Tamara, 13: “Moja drugarica i ja smo najbolje prijateljice već skoro dve godine. Ipak, sad su naši odnosi poremećeni jer nam se sviđa isti dečko.Ja joj govorim sve o njemu, ali ona mi uopšte ne priča o njenim susretima sa njim. Ne razumem zašto ne želi otvoreno da priča sa mnom?”

BRAVO: Uspostavite pravila kojih ćete se pridržavati

Draga Tamara,

Vas dve ste navikle da pričate o svemu, pa ti zato smeta što vaša komunacija sad nije toliko dobra. S obzirom da vam se sviđa isti dečko, vi se na neki način sada takmičite, a mnoge devojke u tom slučaju ne žele da otkriju svoje karte. Kako ti to zaista smeta, ostaje ti jedino da razgovaraš sa njom. Reci joj na primer: “Zašto ne želiš da pričam o momku kad razgovaramo o svemu drugom?” Na taj način, skrenućeš joj pažnju da očekuješ iskren odgovor kao i da ti njeno ponašanje jako smeta. Najbolje rešenje u stvari predstavlja vaš dogovor. Najlakše je napraviti kompromis, tako da smislite šta jedna drugoj možete da poverite kad je reč o tom dečku. Kad uspostavite pravila kojih ćete se držati i vaše prijateljstvo imaće mnogo bolju šansu da ostane jako.

71 KOMENTARA

  1. Imam dve najbolje drugarice i do sada smo se super slagale ali nedavno su pocele da budu jako ljubomorne i ne zele da se druze, sada ocekuju od mene da biram izmedju njih dve a ja to ne mogu da uradim jer mi obe mnogo znace i volela bih da se opet druzimo kao pre
    da li neko ima neki savet kako da ih pomirim, stvarno mi mnogo znace i ne zelim da ih izgubim

  2. Pricaj sa  njima. Pozovi ih na jedno mesto,i nemoj im reci nista,e onda kad dodju popricaj sa njima,i zamoli ih da ti ne traze da biras izmedju njih dwe..xDDDD Srecno..:) Pozzz..:*

  3. Aaa ja imam veliki problem. Nemam najbolju drugaricu! Nzm zasto, ali ni sa jednom osobom nnmg da uspostavim dobar kontakt i komunikaciju. Gde je ta moja “BFF” ? 

  4. Marina nemora da znaci? Dali je lepota naj bitnija kod druga/drugarice? Naravno da nije!! Svi se druze samnom i nisaam nesto bas lepa jer imam veliko nos! ali se opet svi druze samnom! I tebe nerazumem licno nisi uopste dobra drugarice (predpostavljam) jer si rekla jovani da nevredi?! Kako znas da nevredi a nisi je ni upoznala!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.