1303
“Usamljena sam nakon raskida”

“Usamljena sam nakon raskida”

1303
SHARE

Ana, 15: “Pre dve nedelje sam raskinula sa dečkom i sad se osećam jako usamljenom. Moje dve najbolje prijateljice trenutno nemaju vremena za mene. Šta da radim da se ne osećam tako sama?

BRAVO: Potrebno je vreme da prođe tuga.

Draga Ana,

Mnogim momcima i devojkama potrebno je mnogo više od samo dve nedelje kako bi preboleli raskid i ponovo počeli da uživaju u životu. Zato, ne očekuj čuda od sebe i ostavi vremena da tuguješ za izgubljenom ljubavi. Nažalost, niko ne može da ti pomogne da taj osećaj brže prođe, čak ni najbolje prijateljice. Ali, zašto nemaju vremena za tebe? Da li si im rekla da su ti potrebne, jer se osećaš loše? Možda one i ne shvataju koliko je tebi teško. Zato, reci im to direktno i sigurni smo da će ti pružiti utehu. One će ti sigurno pomoći da makar na neko vreme prestaneš da misliš o raskidu.

Pokušaj da nekoliko sledećih dana sebi učiniš maksimalno komfornim. Dobra ideja je da odeš negde na kratko ili se družiš sa prijateljima i rođacima. Bićeš srećnija iako ti se sad ne čini da će to zaista biti tako. U jednom momentu, bol koji osećaš jednostavno će nestati!

111 KOMENTARA

  1. e u pomoc treba mi vasa pomoc>>>> moja druagrica je prosle god napravila face ali pod laznim imenom jel nije htela da niko sazna da ona ima face i naravno cesto smo se dop sto je normalno . ali kada je prvi put napravial face javila mi se i pocela je da pita neka dosaadna i glupa pitanja koja su me smorila tj mislila je da neko moze da vidi sta se ja i ona dop na chatu. znaci to me je smorilo e sada pocela da na face bude non stop  i javlja mi se cesto sto malo smara msm ok ali ona non stop kada ja udejm mora da mi se javi i da pita nesto sto me smara a po ovoj vrucini nisam raspolozen za dop radije slusam neku muziku ili nesto radim na netu.  ja  se obicno nekome javim posle nekoliko dana  recimo 7 dana a ne non stop e sada nzm sta da radim da li da je obrisem sa fb ili ne

  2. @tamo nije bitno ko samo se iskljuci sa chata.ili znas ono gde mozes da je iskljucis sa chata da ona ne zna da si ti tu,ne vidi te na caskanju!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.