Start Let's Talk “Usamljena sam nakon raskida”

“Usamljena sam nakon raskida”

SHARE

Ana, 15: “Pre dve nedelje sam raskinula sa dečkom i sad se osećam jako usamljenom. Moje dve najbolje prijateljice trenutno nemaju vremena za mene. Šta da radim da se ne osećam tako sama?

BRAVO: Potrebno je vreme da prođe tuga.

Draga Ana,

Mnogim momcima i devojkama potrebno je mnogo više od samo dve nedelje kako bi preboleli raskid i ponovo počeli da uživaju u životu. Zato, ne očekuj čuda od sebe i ostavi vremena da tuguješ za izgubljenom ljubavi. Nažalost, niko ne može da ti pomogne da taj osećaj brže prođe, čak ni najbolje prijateljice. Ali, zašto nemaju vremena za tebe? Da li si im rekla da su ti potrebne, jer se osećaš loše? Možda one i ne shvataju koliko je tebi teško. Zato, reci im to direktno i sigurni smo da će ti pružiti utehu. One će ti sigurno pomoći da makar na neko vreme prestaneš da misliš o raskidu.

Pokušaj da nekoliko sledećih dana sebi učiniš maksimalno komfornim. Dobra ideja je da odeš negde na kratko ili se družiš sa prijateljima i rođacima. Bićeš srećnija iako ti se sad ne čini da će to zaista biti tako. U jednom momentu, bol koji osećaš jednostavno će nestati!

OSTAVI KOMENTAR